Hejhopp!

Hej hej! Har hängt i Sala i ett par dagar nu så jag har inte kunnat uppdater.. Men nu har jag lite mer bilder att lägga upp och det ska jag göra imorgon.. Jag och Vincent hann hem och vända för då var det dags för massage..=) Ont men ändå skönt.. Nu är jag helt mör och helt slut så jag ska hoppa i säng snart!

Nej nu är det nog sängdags!

Hej så länge!

Äntligen......

Så nu har inlägget äntligen kommit ut... Det var på tiden!

Igår var en riktigt seg dag men den slutade bra och sent! Ahh! Vi kom i säng vid två och vid halv fyra ville Vincent vakna och ha mat. Som tur så somnade han om snabbt. Men han vaknade halv sex igen men fick ligga brevid mig i soffan, där jag hade lagt mig vid halv fyra för att Robin snarkade=) Sen ville han kliva upp klockan sju så det var bara att göra honom till viljes=) Han somnade om vid kvart i nio och ville bara sova i typ en timme=/ Jag var ju sjukt trött vid de laget.. Robin vaknade klockan tio då fick han ta över och jag gick och la mig och sov till kvart över tolv.. Fortfarande en aning seg men funderar på att ta en promenad så kanske man får lite energi=)

Nej nu ska jag se om jag kan få något vettigt gjort idag=)

Hej så länge!



Så lite han var där<3 =)

Åhhhh! Va fan!!!

Jag har i flera dagar försökt få ut ett inlägg från sommarfesten mm men det kommer inte ut nån gång! Det står att det är publicerat men de är de ju inte.. och då har jag även skickat iväg en fråga på varför de inte funkar.. Men jag har inte ens fått ett svar! Jaja vi får se hur länge jag orkar hålla på med detta strul..
Hoppas alla hade en glad midsommar!=)
Vi hade jätte trevligt.. Tyvärr glömde vi kameran hemma så det finna inga bilder att uppdatera med=(

Nej nu ska jag försöka väcka Robin!

Hej så länge!

Jag blir såå irriterad....

Jag har försökt lägga upp bilder på ett annat inlägg men det funkar fan inte!!! Jag blir så irriterad!! Jag ska försöka senare igen om jag orkar annars så försöker jag imorgon igen...

Hej så länge!

Sommarfest!

Igår var jag, Vincent och faster Sabina iväg på sommarfest på öppnafsk. Jag klädde upp Vincent så fint med Skjorta och allt men de var ju onödigt då han var tvungen att ha jacka på sig. Vi var ute hela tiden och även om det var fint väder så var det lite blåsigt.. Men han hade på sig sin fina gubbkeps=) Haha han ser ut som en riktig liten farbror ibland=) Min lilla sötnöt! Man blir även väldigt trött av att vara på fest så han sov i nästan tre timmar efter vi hade vart där.. Jag trodde aldrig han skulle vakna! Men jag tror han var helt slut efter att ha busat med söta Tilde och Söta Melwin=)

Sen när lillfisen till slut vaknade så har vi busat för fullt här hemma=) Busat, torka spyor, busat och torkat spyor! Ungefär så har det sett ut;P Min lilla kräkunge!

När pappa Robin vaknade så vandrade vi till affären och shoppade tacos till middag..Sjukt gott!  Så gott att jag fick ont i magen men det var de värt!=)

Här har ni min lilla farbror<3





Faster Bina ville inte vara med på kort.



Många barnvagnar var det..=)



Jag kan ju inte påstå att vi är världens normalaste familj men vi älskar varandra iallafall;P



Att vi två:



Har lyckats med att få detta underverk<3



Idag var vi iväg i regnet och åt lunch på stan.. Herregud vad det regnade!! Vagnen behöver iallafall inte tvättas på ett tag;P

Nu håller jag på packar lite inför imorgon.. Blir lite stressigt på förmiddagen men det blir nog bra=) Stackars Robin kommer knappt få sova något..=/ Jag ska väcka honom vid elva.. Hur ska det gå??=)

Nej nu ska jag fortsätta med packandet så jag kan gå och lägga mig nån gång=)

Hej så länge!

Nya kontakter...

Idag var jag och Vincent iväg och träffade lite nya föräldrar och barn=) Det var mycket trevligt och jag hoppas det blir flera gånger. Imorgon är det sommarfest på öppnafsk.. Jag tror att det kommer vara mycket folk imorgon=) Faster Sabina ska följa med också=) Jag ska ta med mig kameran så det blir en massa nya bilder..

Min lilla kille börjar bli såå stor!! Han har nu lärt sig rulla över på mage. Han gör det hela tiden nu! Man kollar bort en sekund och när man kollar igen är han någon helt annanstans på mage:P Till och med i sömnen snurrar han runt.. En morgon när jag kom upp då låg han med huvudet ner mot fotändan och på mage=) Haha! Såg helt galet ut! Plus att Ozzy låg nere i fotändan och undrade vad fan det var som hände;P Såå söt! Tidigare har det också blivit gnäll efter bara en kort stund på mage men idag märkte jag att det gick bra en längre stund. Jag tror att jag låg lite mer än 10 minuter på mage innan han började protestera=) Och knäna drar han upp under sig också så det dröjer nog inte länge innan man får springa runt i hela lägenheten efter honom=) Haha! Busungen!
Nej usch jag är helt slut och ska nog krypa ner i sängen så jag orkar upp i tid imorgon och så vi är pigga och glada på sommaravslutningen=)
Men lite bilder ska ni få innan=)

Vincent pratar med mormor i telefon..



Vincent är såå söt i sin Stinky dress<3



Träna i gymmet;P



Måste ju vila lite också=)<3



Sen tog vi en promenad förbi 4H gården och Gränby centrum. Vincent fick sitta upp i vagnen=)



Vi hittade snygga solglasögon;P  Vem är snyggast??



Jag trodde lillfisen sov och skulle bara kolla till honom men då hittade jag honom så här;P



Min älskade lilla buse<3 Nej nu ska jag nog lägga mig.. Men först ska jag bara plocka undan här och fixa maten inför natten m.m. Haha ja vi får se när jag egentligen kommer i säng=)

Hej så länge!




Hemmabus och hårfärgning..

Tjo!

Idag var vi hemma hela dagen.. Jag ringde Sabina och sa att hon var välkommen över på lunch och hon kom på ett kick:P

Pasta med bacon och svampröra blev de.. Mycket gott=)

Lillfisen fick lite mat. Han slänger ner huvudet precis när jag sträcker fram skeden;P Haha!



Haha blandade känslor när det gäller maten tror jag=)



Såå fin<3



Sen fick vi "riktig" mat så man blev nöjd=)



Mamma smörjde in lilla huvudet med Salicylsyrevaselin( haha, säg det fort många gånger;P) och skrapade mjölkskorv.. Han börjar få mycke hår nu min lilla fis<3



Det är roligt att leka med fötterna=)



Sen vart de dags för färgning.. Bilderna är inte superbra och färgerna blir inte riktigt som dem är på riktigt=/
Och min färg var ju inte alls vad jag hade tänkt mig=( Jag var ju ganska röd och skulle färga igen då jag hade en ful utväxt..

Före



Här ser ni lite av min utväxt men också hur röd jag är i resten av håret..Meningen var ju att få den röda om inte lite rödare då!


Grå pch tråkig!


Efter..



Jag vart MÖRK!! Mitt jätteröda är borta=( Nu fick jag ta kort själv och de var sjukt svårt att få till en bra bild där man verkligen ser den rätta färgen.. Men de är såå mycket mörkare än vad jag vill ha de.. Och de skulle inte göra så mycket om det inte var så svårt att få tillbaka de där röda som jag hade innan=(



Som sagt så var de svårt! Jag ska försöka få till bättre bilder imorgon.. Men men vad ska man göra..
Det är bara att gilla läget! När jag vant mig så kanske jag tycker det är roligt  med en ny färg=)

Imorgon på dan vet jag inte riktigt vad som händer.. När Robin har vaknat så ska vi nog iallafall försöka fixa med madrassen så jag kan byta den och få en mjukare.. Jag hoppas det blir bättre för min lilla rygg..
Nej nu ska jag försöka sova så jag är pigg imorgon..

Hej så länge!

Fyy på mig!!!

Fy va jag har varit dålig på att uppdatera på senaste!!
Men efter att ha varit inomhus i nästan en vecka så har man inte så mycket att skriva om.. Men som jag alltid säger så ska jag försöka bli bättre=)
I fredags så var Robin och Jansson iväg och köpte en hoppgunga till lillfisen=)




I lördags så åkte vi ut till mamma och Magnus i Siggefora. De första de gör när vi kommer ut är att börja regna och åska..! Men efter ett litet tag så vart de stor sol och varmt och skönt igen..=)

Lillfisen ligger i skuggan och softar..



Sen var det dags för första doppet för i år för lilla mig..
Sabina och Robin var snabba i till skillnad från mig=) Ni får ursäkta min bleka halvfeta kropp men ja lär ju visa den för att få lite färg på den;P


Sabina och Robin tycker det går lite väl långsamt så dem vill hjälpa mig!!



Lillfisen hängde med mormor vid strandkanten..





Vi kunde inte hålla oss borta från vårat lilla hjärtegryn;P



Min älskade familj<3 <3





Robin skulle hem och kolla på F1 så jag och Sabina betämde oss för vara kvar över natten i Siggefora. Men först skulle Robin hem och vi var tvungna att hämta grejer.. Vincent fick stanna med mormor medans vi åkte.

Vincent pratar med mig i telefonen=)



Mormormys...



Mammamys..





Bus på golvet..



Min fina, underbara, goa son



Så här låg lillherrn en kväll när jag gick och la mig..




Nej nu ska jag lägga mig så jag är pigg imorgon=) Vet inte riktigt vad som händer imorgon på dan.. Vi får se=)

Nej nu ropar sängen efter mig=)

Hej så länge!

Strular..

hejhej!

Jag höll på att lägga in en massa bilder och berätta om helgen. Det var lite segt men de funkade men efter en stund så går de inte alls att lägga ut nå bilder..=/ Så tyvärr så får ni vänta tills imorgon då jag inte orkar hålla på mer just nu..Klockan börjar bli alldeles för mycket...

Hej så länge!

Förkyld..

Jag skyller min frånvaro på lillfisen=) Han har vart täppt och lite hostig. Han är fortfarande lite täppt men de börjar bli bättre nu tycker jag. Jag vart också snorig men de har nästan gått över nu så jag kom undan ganska bra. Det var Robin som vart ordentligt förkyld..Vi har hållt oss inomhus nästan hela veckan då de har vart för varmt för lillen ute ,men de har vart som en bastu inomhus också=/ Men nu börjar de bli bättre tycker jag. Både igår och idag känns de lite svalare så de är skönt=)

Nej nu ska ni få lite bilder från dem senaste dagarna.

Lillfisen börjar bli ordentligt rund och go i ansiktet=)



Ligga i gymmet har inte vart lika roligt som vanligt men en liten stund så funkar de=)





Ligga på mage och kolla på favorit boken är roligt=)





De går bättre och bättre att sitta i stolen<3



Grabbarna däckade i soffan.. Vincent är jättevarm och svettig=( Men dem sov djupt=)




Nu var det slut på bilder.. Jag ska försöka ta lite mer idag och under helgen=)
Nej nu ska jag nog passa på att vila lite.. Trots många timmar i natt så är jag helt slut nu..=/

Hej så länge!

Bastu..

Jag vill inte klaga på det fina vädret och värmen. Det får gärna vara så här hela sommaren lång bara det fick vara svalt inne.. Ahh värre än en bastu!! Det spelar ingen roll vad jag har på mig här hemma så svettas jag som en gris.. Jag skulle kunna springa runt naken och det skulle inte hjälpa. Tror inte grannarna skulle uppskatta de heller för den delen då vi bor på nedre botten=) Jaja man har ju inget annat val än att stå ut. Jag är nog extra gnällig då jag är på väg att bli förkyld=/ Lillfisen också=( Lite hostig, täppt och väldigt glansiga ögon=( Än så länge håller han humöret uppe hyfsat bra men de är nog mest värmen som är jobbig för honom..
Jag tänkte lägga upp lite bilder från idag men orkar inte de just nu så de får bli imorgon..
Vincent somnade bara för en lite stund sen. Han hade svårt att komma till ro stackarn!
Så jag ska försöka sova nu ifall han kommer vakna fler gånger i natt..

Hej så länge!

Lite bilder..

Jag är helt slut och jag tror Robin har smittat mig med sin förkylning men jag ska ge er lite bilder iallfall=)

En helt utslagen katt=)



Vincent fick lite nytt=)

Dreggel lappar går åt här hemma   Söta strumpor=)

Snygga skjortan=)  Pjamaser..


Trötta katter har tagit över Vincents säng=)





Såå söta.. Som tur är så är dem försiktiga när Vincent ligger där i. Ozzy som oftast ligger i sängen, ligger nere i fotändan så snällt=)

Jaja inte världens bästa uppdatering men lite bilder blev de iallafall=)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen så jag är pigg för en gångs skull när Vincent vaknar imorgonbitti..

Hej så länge!

Matlagning..

Hej hej alla!

Jag har haft så tråkigt dem senaste dagarna och inte gjort mycket alls så därför har det varit dålig uppdatering..
Jag har liksom inte haft något att uppdatera er med=) Men om Vincent somnar i tid ikväll så ska jag lägga upp bilder på det vi shoppade tidigare. Just nu i brist på andra aktiviteter så ska jag försöka göra egen morotspuré till lillfisen=) Haha ja vi får se hur det går.. Jag kan berätta ikväll! Haha! Men om det går bra ska jag försöka göra potatispuré också. Ge mig mer förslag på vad man kan hitta på själv hemma.. Det kommer bli dyrt att köpa mat på burk så jag måste väl lära mig en massa nyttiga och bra recept på egen barnmat ganska snart..=) Så hjälp mig gärna=)

Nej nu ska jag återgå till morotspurén!

Hej så länge!

Fotboll..

Heja Sverige!! Just nu ser det ut att gå ganska så bra. Vi leder med 3-1 och jag hoppas på ett mål till iallafall..
Härligt väder det var idag! Sjukt varmt och skönt. Tyvärr väldigt varmt för lillfisen, men vad ska man göra?

Igår vart det lite shopping till lillfisen.. Har tagit bilder men har inte kameran tillgänglig just nu. Lägger upp dem imorgon.. 

Idag var vi iväg och spelade minigolf=) Kom typ sist men jag är inte nån dålig förlorare som tur är. Jag hade skoj och det är de som är huvudsaken=)

Nej nu ska jag umgås med min storafis en stund innan de är dags för sängen..

Och under tiden jag skrivit detta så vart slutresultatet 4-1 till Sverige=) HA! Fan va bra!!




Puss på er!!=)

Hej så länge!

Prövar igen..

Dem sista bilderna strulade ju när jag höll på här om kvällen så jag försöker igen=)

Lillfisens favorit bok=)

Haha älskar minen<3

Sen på lördagen kom mamma och Magnus hit och vart kvar över natten=)
Vi grillade och gjorde potatisgratäng. Men det behövdes handlas lite saker till maten och karlarna vägrade gå så jag, mamma och lillfisen fick vandra iväg..




Han tokslocknade efter en liten stund=) Mammas lilla hjärta<3

I söndags så vart det lite ikea. Mamma och Magnus köpte ett likadant vardagsrumsbord som vi har. Och mamma köpte en barnstol till Vincent som hon ska ha hemma hos sig sen men just nu står den här tills vi har köpt den stol vi vill ha=) Så nu kan lillfisen sitta med vid bordet<3
Sen vart det söndagsmys resten av den dan.

I måndags så var jag sjukt trött så när Vincent ville vakna klockan sex så buffade jag på Robin och sa att nu är det din tur;P Haha Vincent var vaken en timme innan han somnade om brevid mig. Robin ville inte somna om så han hade klivit upp. Sen så låg jag och Vincent och slappade i sängen hela förmiddagen. Vi busade och sov om vart annat=) Halv tolv klev vi upp och gjorde oss i ordning för öppna fsk. Robin passade nu på att sova lite=)

Igår var vi till bvc. Och min lilla kille bara växer och växer. Jag känner att mitt beslut om att bara ge ersättning var det bästa för oss och vi börjar äntligen få in lite "rutiner" när det gäller mat och även sovtiden på kvällen. Han äter 200 ml var tredje timme. Ungefär! Ibland går det kortare tid mellan och ibland längre men i snitt så är det var tredje. Och han somnar oftast mellan åtta och nio på kvällen. Det händer att det blir senare eller tidigare där också.Jag har inte heller haft nå problem med brösten efter jag bara sluta amma. Inga spänningar eller något så produktionen måste ha varit ruskigt dålig. Jaja åter till vikten=)
Han väger nu 6245 gram och är 62,7 cm lång=) Mammas lilla hjärtegull<3
Sen gick vi vidare till faster Sabina. Vincent kräkte ner faster de första han gör.. Hahaha!!! Min lilla kräkunge.
När vi kom hem så hängde Vince med pappsen=)



Sen efter en hel dag med massa bus så blir man ju så klart helt slut=) Då slocknar man på mamma<3





Vincent vilade så han skulle orka med öppnafsk på eftermiddagen med lite större barn=)



Haha han har halkat ner lite i vagnen:P

Sen så vaknade lillfisen och fick då hänga i soffan med mamsen medans hon vek tvätt..



Efter öppnafsk så blir man ju såå hungrig..=) Lilleman fick smaka på blåbär<3 Hahaha!



Haha mammas charmknutte<3



Lilleman däckade efter kvällsmaten i pappas famn så han hamnade i sängen pch rapade inte. Vilket resulterade i att han vaknade efter en stund med lite magknip. Så fort han kom upp så kom världens rap=) Haha! Jag förstod att han skulle vakna då han brukar göra de om han inte rapas direkt efter. Men ibland så sover han så hårt att man inte vill böka för mycket.. Men efter ett tag så somnade han om i sin säng igen.. Och nu ska jag nog krypa ner och försöka sova också..

Hej så länge!


RSS 2.0