Uppdatering i bilder..

Här ska ni få lite bilder på vad vi har gjort på senaste=)
Kom ihåg att jag INTE är någon fotograf vilket ofta syns på mina bilder;P
 
Jag och lillfjärt kasta oss iväg på en spontan kryssning med mormor och Magnus.

Vincent såg fram emot att åka båt men det var lite svårt att förstå att man faktiskt åkte båt när den var så stor=)
 
Här sitter vi och väntar:
 
 
Äntligen fick vi gå på.
 
  
 
Spännande att titta ut=)
 
 
Efter lite middagsvila så vart det bus i hytten.
 
       
 
   
 
Sen var det någon som somnade gott i nya vagnen=)
 
 
På bussen hem så testade Vincent sina nya solglasögon han fick av mormor <3
 

Vincent var mycket nöjd över att ha åkt stor båt<3
 
Sen så var det äntligen invigning av den nya lekplatsen på fsk.
Som Vincent har tjatat om båten och loket=)
 
 
       
 
   
 
Sen var vi och hälsade på Markus i hans nya lägenhet här i Uppsala. Välkommen till storstan lillebror;P
 
 
   
 
Och i måndags så hade vi finbesök av Louise, Wilma och lilla Julia men har tyvärr inga bilder från de=(
Och på kvällen kom Markus förbi då han hade tråkigt hemma och då vart det en liten utflykt till en badplats och till Uppsala högarna=) Jag var helt slut i fogarna efter alla uppförsbackar men det var mysigt=)
 
   
 
 
   
 
 
Våran lilla buskatt Ozzy har även flyttat till ett nytt hem=( Men han har det bättre där och har mycket djur att jaga så det blir nog bra=) Vi ska nu göra ett nytt försök på att omplacera Elvis också och det kommer bli såå tomt här hemma men det är bäst för både dem och oss.
 
Om en vecka får vi även ett datum på när bebis kommer=) Det är väldigt nära nu men har ännu inte blivit nervös men det kommer väl.. Har nog inte riktigt fattat att vi ska ha en till och kommer nog inte göra det fören lillfisen är ute och bebis ligger i famnen. Och för er som inte har hängt med så blir det snitt även denna gång då moderkakan ligger för utgången. Och även om det inte var så, så hade vi nog fått göra ett vändningsförsök på denna buse också då den inte ligger åt rätt håll heller=) Haha mina barn ska bara göra tvärtom! Men ut kommer dem på ett eller annat sätt och det är väl det som är huvudsaken eller hur!
 
Nej nu ska jag glo lite på tv..
 
Hej så länge!
 
 
 
 
 

Trevlig helg...

Roligare helg kunde man ju ha haft..
 
I fredags fick jag en hemorrojd som satt på utsidan och inte var så skön att ha och göra med men tänkte att jag kan stå ut till på måndag då jag ändå skulle till barnmorskan.
Men den ställde till med en heldel problem då jag knappt ville röra på mig och hade svårt att sitta, stå och ligga.. Jag köpte receptfria saker på apoteket som inte hjälpte ett skit så igår ringde jag 1177 och dem tyckte jag skulle åka till akuten. Det tyckte intei jag, det kändes dumt att åka till akuten med hemorrojder. Så jag åkte till närakuten istället. Och där frågade hon om hon skulle picka hål på den och tömma och jag trodde att det var en jättebra ide och hoppades på att det skulle hjälpa snabbt.. Men det räckte med att åka hem så var den tillbaka och betydligt värre.. Jag visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen å det gjorde såå ont.. Jag ringde 1177 igen för att fråga om det var meningen att det skulle vara så här efter man hade pickat hål och dem sa att jag skulle åka till akuten igen. Så det var väl bara att åka dit.
Väl där så ska man ju skriva in sig och fick då höra att akuten inte riktigt var rätt plats för hemorrojder men hon skrev in mig iallafall.. Jag tror hon var lite bitter över att få jobba en söndagskväll men men=)
Vi fick vänta i många timmar och läkaren ville prata med sin kirurgkollega men han var på operation så vi valde att åka hem och komma tillbaka dagen efter istället.. Med mig fick jag en morfintablett som jag skulle ta e halv av och hoppades på att jag skulle få sova.. Men den hjälpte inte och det vart kanske en timmes sömn den natten plus att lillfjärt blev sjuk och hade feber och hosta så han kräktes.. Jag var inte så pigg på morgonen! Så åkte vi tillbaka till akuten och det gick hyfsat fort denna gång. Dem ville inte operera bort den då det fanns för många risker till men efter. Men jag fick en hel morfin tablett och två alvedon och om det hjälpte så skulle jag få det med mig hem och äta i en vecka.. Och det hjälpte!!! Såå skönt att kunna sova och sitta och gå som folk igen=)

Helt av med smärtan är jag inte men den går att leva med och det är underbart!
 
Den som tycker det låter larvigt med hemorrojder har fan aldrig haft en böld i röven nån gång.....

Varning till känsliga läsare...

Fy fan för hemorrojder!!!!
 
Jag fick det när jag gick med vincent men då var det ändå ok och inte fullt så smärtsamt. Har klarat mig ganska bra denna gång fram tills nu...
Idag har jag knappt kunnat göra någonting mer än att sitta så stilla som möjligt! Jo jag försökte sova med Vincent också för att komma bort från smärtan en stund men så fort jag rörde mig så gjorde det ont..
 
Varför finns det ingen mirakelkur för sånt här??
 
Vincent fick feber idag och hostar så han kräks ibland och Robin jobbade så det var en höjdarlördag;P
 
Nej nu ska jag snart försöka få lillfjärt i säng!
 
Hej så länge!

Hej igen!=)

Haha ska vi göra ett nytt försök?!=)
 
Oj det var längesen man hängde här och mycket har hänt sen sist=)
Vincent skulle ha blivit storebror i februari men det slutade med ett utomkvedshavandeskap och en äggledare fattigare plus att jag fick diagnosen endometrios.. Åhh hur ska detta sluta kan man då tänka.. Jo det är så att Vincent ska bli storebror i Juni istället så helt kört var det minnsan inte;P
Allt jag hoppades på denna gång var att lillfisen i magen skulle ligga åt rätt håll så jag skulle slippa ks och köra en vaginalförlossning och det ser ju lovande ut. Bara det att moderkakan blockerar utgången istället;P Haha ja vad ska man säga! Jag har tydligen ganska problemfria graviditeter men när dem ska ut, ja då är det något som ställer till det=) Men men huvudsaken är ju att någon kommer ut iallafall..
 
Annars då..
 
Jo vintern har vart full av sjukdomar!! Fy fan säger jag bara.. Hur mycket kan ett litet barn vara sjukt?? Men det börjar väl bli bättre nu..
Jag har gått på graviditetspenning nu så jag slipper ju vabångesten.. Alltid något=)
Så nu när jag går hemma igen så tänkte jag försöka dra igång denna blogg igen.. Visst låter det bra?
 
Tänkte försöka kasta in lite nyare bilder på lillfjärt så ni kommer ihåg hur han ser ut;P
 
Först några gamla bilder från en nybliven 1 åring:
 
 
 
 
 
Och här som nybliven 2 åring: Herregud vad stor min lilla fjärt är<3
 
       
 
Det är kul att öppna paket=)
 
 
 
 
 
 
Min stiliga pojke vid jul<3
 
 
 
Nyaste bilderna på lillfjärt!
 
      
 
 
Nu ska jag ta hand om min son som vaknade av sin hosta!
 
Hej så länge!;P

RSS 2.0