Väntan..

Inge besked om det andra jobbet idag heller..=/ Skulle ju vilja veta något så jag vet hur jag ska göra med vikariatet på det andra stället.. Men men snart får man ta ett beslut oavsett och hoppas på att man gör rätt.. Men det brukar ju lösa sig i slutändan eller hur?=)

Idag följde jag och Vincent med faster Sabina till gränby centrum. Hon skulle köpa papper till sina inbjudningskort. Hon blir färdig sjuksköterska i januari och då blir det examensmiddag för att fira=)

På väg till gränby såg vi en kvinna ligga på backen helt livlös. Före oss hade två tanter sett henne och gått fram och jag sa till Sabina som snart är sjuksköterska att gå fram och hjälpa till=) Ena tanten ringde efter ambulans och vi var kvar där tills dem kom. Kvinnan var vid medvetnde men knappt! Full som en kastrull på hembränt var hon! Hon var enligt henne själv hemlös=/ Tragiskt hur vissa människor lever.
Nyfikna människor stannar och glor. Nyfikna jävlar! Jag ställde mig ivägen med vagnen och då gick dem.. Visst jag är också nyfiken av mig men jag stannar inte och glor.. Jag skulle tycka det var hemskt om en massa människor stirrade på mig om jag hade legat skadad eller nått.. Fy!!
Och värst av allt så enligt en av tanterna så hade en gubbe bara cyklat förbi kvinnan som låg där utan att göra något!! Gör man så? Jag hoppas att det var så att han inte såg henne för annars så är det ju förjävligt!

Jaja till slut så kom vi till gränby iallafall och jag skulle byta lite kläder som var i fel stl och trasiga,sen ville jag hitta något till nyår alt till kryssningen i januari. Vi var där i ca fyra timmar och Sabina köpte det hon skulle och jag fixade med det som skulle bytas sen så sket sig resten. Vi hann handla mat för kvällen också och det var väl typ det=/ Va fan tog tiden vägen liksom? Jo Vincent var skittrött men vägrade somna och skulle INTE sitta i vagnen.. Han är ganska tung att gå och bära på. Och efter ett tag så vill han inte bli buren heller utan ska krypa runt själv och det funkar ju inte. Och då blir det genast lite tyngre att gå och bära på en arg och grinig unge som bara vill ner.. Så det gick ju lite tid åt att försöka söva lillgossen men det gick inte..Haha! När vi väl åkte därifrån slocknade han snabbt i bilen=)


När vi kom hem fick jag ont i huvuder och tokfrös=( Usch jobbigt! Men efter en alvedon vart det bättre men jag är seg. Men jag slapp laga mat och det var skönt=) Lillfisen somnade i bra tid trots den sena middagsluren vilket också var skönt.

Imorgon måste jag nog ta ett beslut om framtiden så man kan slappna av och se en ljusning i all röra!

Nej nu ska jag slappa lite till i soffan innan sängen kallar.

Hej så länge!
Våran lilla farbror<3

Det var ett tag sen nu!

Hej och förlåt för den dåliga uppdateringen.

Men det har vart så mycket just nu att jag inte har orkat.
Fick besked om jobbet och svaret var väl inte riktigt vad jag hade tänkt mig=( I det stora hela så fick jag inte den fasta tjänsten på grund av att jag har barn. Det kunde ju då bli en del frånvaro i form av vab. Förskolechefen verkade ändå vilja ha mig dit. Det var inte hon som inte ville ha mig utan hennes chef fattade jag det som. Hon frågade om jag ville vika hos dem tills dem hittade den förskoleläraren som dem ville ha. Men hon kunde ju inte säga hur länge det skulle bli. Jag sa att jag inte kan ta mindre vik än sex månader och det skulle väl gå och ordna om det var så.. Så nu är jag i valet och kvalet om hur jag ska göra=/

Det andra är ju att vi inte har någon förskoleplats åt lillfjärt så när dagarna tar slut och jag jobbar så blir det ju lite jobbigt. Och kommunen ger ju inte några direkta besked=/ Ringde dem idag och då sa dem att januaribarnen har fått plats och nu ska dem se över februaribarnen men hon kunde inte svara på hur lång tid allt kommer ta och när ungefär man kunde få plats.. Allt är bara en röra och det håller mig vaken på nätterna. Så fort jag blundar så snurrar tankarna på hur jag ska lösa allt.. Inte lätt!

Och på allt detta så fick jag ett mail igår kväll om att en annan förskola var intresserad av min ansökan. Jag har sökt dit en gång förut när dem sökte personal men fick då inte jobbet då jag inte kunde börja tillräckligt snabbt. Vi behövde två veckor på oss så Robins jobb hann fixa där innan han i sånt fall gick på pappaledigt men det var inte tillräckligt snabbt tydligen. Men iallafall så söker dem personal igen så vi får väl se hur det går den här gången. Denna gång sa jag att jag kan börja på måndag om det är så=) Hoppas det är tillräckligt snabbt!

Om jag hade fått den fasta tjänsten som jag nämde tidigare eller om jag nu skulle få den här så skulle det vara värt att strula och pussla tills vi får en förskoleplats men det känns mindre värt för ett vik bara. Hur skulle ni ha gjort? Visst så får jag in foten igen men det känns jobbigt med att verkligen pussla gärnet i ett par månader för att sen till slut få en förskoleplats och då arbetslös igen.. Fattar ni vad jag menar? Om jag inte får jobbet som jag fick mail om nu igår och skiter i vikariatet på den andra fsk så tänkte jag plugga på distans. Plugga upp lite ämnen som jag ev behöver för att nån gång plugga vidare och lite strö ämnen.. Då löser det sig med lillfjärt iallafall till fskplats erbjuds..

Aja! Skit i allt de tråkiga nu=)

Det har ju varit julafton=) En massa fina saker har jag fått och lillfjärt har en massa nya roliga leksaker=)
Min allra bästa julklapp som jag fick var från min söta och underbara sambo! Nu jävlar ska det tatueras;P
Men det är julstängt just nu så jag får vänta lite på att boka tid och sen vänta ett tag till antar jag.. Den eviga väntan! Haha, hatar att vänta!

Och idag var jag, faster Sabina och så klart lillfjärt iväg till Nikkis lekland och röjde.. Fy vilken liten busunge vi har;P Han hade såå roligt och skrattade en massa.. Haha nästa gång måste Robin följa med och se busungen in action! Haha! Och sen vart det bad hemma. Efter allt detta trodde lilla jag att han skulle slockna som ett ljus! Jo men visst! Kunde ju jag fetglömma! Men han var mysig, go och glad så det gjorde inte så mycket denna gång plus att när han väl somnade så gjorde han det i sin egna säng=) Han brukar alltid somna på någon av oss annars=) Nej nu ska jag försöka njuta av lugnet här hemma innan det är hopp i säng och brottas med alla tankar;P

Hej så länge!TOKIG!!!

Jag blir tokig..Skulle få besked i torsdags men det vart fördröjt på grund av att det var många sjuka av personalen. Det kan jag ta och så var det bara att vänta till tisdag då hon var tillbaka efter sin ledighet. Det var igår! Inget besked kom! Inte idag heller än så länge. Och jag har ringt och ringt och ringt. Får inte tag på nån. Har även ringt till de två avdelningarna som finns men ingen svarar!! Har nu även skickat ett sms men inget svar än.. Jag blir tokig... Jag skiter i om det är ett Nej tyvärr jag vill ju ändå veta.. Famtiden hänger lite på om jag får detta jobb eller inte och allt drar ju bara ut sig ännu längre och blir bara struligare..

VA FAN!!! JAG VILL HA SVAR NU!!!!!!

Vilken dag!

Fy vilken dag det har vart idag!! Knappast en bra dag=(
Allt med jobb och förskoleplatser står mig uppe i halsen just nu! Har även fått veta en annan tråkig sak som har hänt ikväll också=( Fy men det kommer bli bra.. Allt kommer bli bra!? Eller hur? Säg mig att allt kommer bli såå bra i slutändan..

Imorgon väntar nya besked och nya tag!

Det är tur att man har dessa två som gör dagarna bra i slutändan<3

Haha såå liten och goo<3

Nej nu ska jag sova för att orka med morgondagen också!

Hej så länge!

Snurrar..

Gud vad det har snurrat i mitt huvud i dag. Idag pratade jag med någon kommunsnubbe och enligt honom så är det typ bara att vänta till i augusti innan vi får plats!!! Fy fan vad vi inte hade räknat med detta!! Vi har inte dagar så det räcker till i augusti hur fan gör vi då om jag får jobbet?? Jag har försökt komma på alla möjliga lösningar men det är svårt! Om jag får jobbet så strular det mesta till sig men vad ska jag göra? Jag kan ju för fan inte tacka nej till en fast tjänst! Om jag inte får jobbet så tänkte jag börja plugga på distans..

Imorgon får jag besked om jobbet. Beroende på vad för svar jag får så ska jag försöka med en annan grej. Vet inte alls om det går överhuvudtaget men vi får se. Just nu törs jag inte tro på något överhuvudtaget!!!
Kom med tips och idéer!!

När jag för en gångs skull är såå nära få jobb så strular något annat stort till det istället. Kanske ska fråga om min son får börja på fsk om jag får jobb där??=) Haha fast det är privat så går ju tyvärr fsk kön via kommunen=/

Ingen lust..

Ingen lust att blogga om kvällarna längre men hoppas det kommer tillbaka snart.

Vincent är snorig och hostig igen!! Tröttsamt..

I helgen så var jag iväg till min moster och julpysslade.. Det var skoj och några julkort blev det=) Om jag orkar ska jag ta kort på dem imorgon så får ni se hur fina dem vart.

Idag var jag på intervjuv angående en barnskötartjänst. Tror det gick bra, men det visade sig vara en gruppintervjuv som jag helt hade missat. Jag vet inte om hon sa det i telefonen när hon ringde mig eller inte. Vi bor ju i en bunker så mottagningen är ju så där. Skit samma nu är det gjort i allafall och nu är det bara att hoppas.
Vi har även fått veta att vi inte får någon förskoleplats till Vincent i februari=/=/ Kommunen är skyldiga till att fixa plats om man har anmält minst fyra månader innan man vill ha plats men det är såå fullt överallt att dem inte ens kan fixa någon annanstans!! Vi vet inte riktigt hur vi ska lösa detta. Ska ringa imorgon och höra vad det finns för andra alternativ annars så får se hur vi ska lösa detta=/

Nej nu ska jag fortsätta slappa i soffan innan sängdags..

Hej så länge!

Taket rasade in..

Haha misslyckades med mitt pepparkakshus.. Taket var för litet och ena sidan gick sönder. Så imorgon blir det till att köpa bomull och täcka mitt trasiga tak=) Just nu har jag lagt en handduk över så ni får låtsas att det är bomull;P

Här har ni mitt ruckel=)Jag gjorde ett hjärta också men det glömde jag ta kort på=( Ska försöka komma ihåg att göra det imorgon.


Jag har ju tidigare pratat om att jag vill gå ner i vikt. Och jag vill börja träna på gym så idag satt jag och kollade runt lite på nätet och kom in på womens wellness och försökte leta lite prisuppgifter och sånt men dem hade inte sånt där utan man fick skicka in en intresseanmälan och så ringde dem upp. Och det gjorde dem ikväll. Snabbt gick det=) Man får komma dit en gång kostnadsfritt och prata om vad man är ute efter och kolla runt så imorgon kväll ska jag dit och kolla läget. Spännande! Men det kostar nog multum men kroppen är väl värd det.

Vi var även till bvc med lillfjärt idag också=)
Han är nu mer 72,5 cm lång och 9290 gram lätt<3
Det händer så mycket med honom nu.. Han börjar bli såå stor min lilla bebis..
Han kan nu:

- Stå själv utan stöd
- Klappa händerna
- Säga titta
- säga tatt tatt (Tack tack)
- Säga mamma väldigt tydligt
- Säga pappa ( Blir mer och mer tydligt)
- Vinka
- Vet precis vart lampan är( den är väldigt spännande)
- Ta sig ner från soffan själv ( Ibland får man hjälpa lite)
- Går snabbt runt möbler
- Har tagit tre steg alldeles själv=)

Ja det finns såå mycket mer som jag inte orkar skriva upp=)

Nej nu ska jag slappa lite innan sängdags.

Hej så länge!

Pepparkakshus!

Jag tänkte försöka mig på att göra ett pepparkakshus nu ikväll.. Har aldrig gjort det förut så vi får se hur det blir.. Jag har nu iallafall ritat klart mina delar=) Jag satt och letade en massa förslag på mönster till mitt hus men efter ett tag så sket jag i det och började rita själv. Till en början försökte jag mäta och vara noga men sen sket jag i det också, jag tänkte att det ska väl se hemmagjort ut också=) Det är väl det som är charmigt eller vad säger ni?

Nej om jag ska börja nu kanske så man blir klar i tid!

Jag lovar att ta kort på resultatet och visa er=)

Hej så länge!

Sömnstrul och gnällig unge..

I några dagar har nu Vincent strulat på kvällarna..Riktigt drygt har det vart men så är det ibland.
Igår så somnade han i vanlig tid igen och det var så skönt, nu är allt tillbaka i vanlig ordning igen. Men icke! Istället var vi vakna två timmar mellan klockan ett och tre. Ska även tillägga att jag inte hunnit sova något innan så jag var så där lagom trött=) Men snart ska vi komma in i rutin igen.
Annars så har han vart ganska gnällig och mammig och idag såg vi orsaken till detta. En tand är på väg upp.

Jaja allt blir väl som vanligt snart igen=)

Imorgon åker vi till mormor och blir kvar över natten. Robin ska på julbord och jag tycker det är tråkigt att vara hemma själv.

Nej nu ska jag passa på att slappa i soffan medans Vincent sover. Sen måste jag röja lite här hemma.

Hej så länge!

RSS 2.0