Ordning..

Jag tror bestämt att vi börjar komma lite i ordning här hemma. Det går sakta men säkert framåt=)

Igår var vi på Bvc på läkarbesök med lillskiten och han klarade sig igenom besiktningen galant.. Mammas gosse är såå duktig=) Vi tackar även faster Sabina för sällskap och skjuts, tack tack! Efter läkarbesöket hängde vi i gränby centrum i vanlig ordning.. Man skulle kunna tro att vi har flyttat dit ibland.. Jag kan stället utan och innan snart.. Sen åkte vi hem och tog det lite lugnt ett tag och vet ni vad vi gjorde sen? Jo vi åkte till gränby centrum IGEN!! Haha vi skulle hämta ut den nya tvn=)

Idag har jag faktiskt vart hemma hela dagen förutom en kortare promenad till affären. Det var mycket skönt då det vart lite gjort här hemma=) Mamma, Caroline och Magnus var även här på besök under dagen. Magnus och Robin var duktiga med att sätta upp den sjukt fina tavlan i köket och tvn i sovrummet=) Jag har tvättar lite under dagen och sen har alla kartonger som fanns kvar försvunnit från vardagsrummet. Nu står allt i hallen istället=) Men har gått igenom allt och det ska upp på vinden=) Mamma och Caroline har hängt med Vincent och skämt bort honom=)

Åhh vad jag längtar till soffan kommer!! Vill få allt klart inne i vardagsrummet, just  nu känns det så ofärdigt..=/
Men snart så=) När allt är i ordning ska jag lägga upp bilder så ni får se hur fint vi bor=)
Nej nu ska jag försöka sova!

Hej så länge!

Det är trångt i spjälsängen:-D

mms_img67406 (MMS)

Det är trångt i spjälsängen:-D


Måndag..

Idag var det åter måndag och ny vecka..Tiden bara flyger fram.
I morse när jag skulle göra Vincent i ordning för dagen så låg han så söt i sängen att jag var bara tvungen att pussa på honom. Så jag böjde mig fram och pussa på min lilla älskade skitunge och vad gör han?! Jo han kräks i min mun.. Såå vidrigt!! Jag spotta och fräste en stund.. Usch! Haha jävla skitunge=) Sen efter det åkte vi till BVC för mätning och vägning. Min lilla heffaklump väger nu mer 4,8 kg och är 56,5 cm lång=) Stora killen! Sen var vi iväg och kolla lite köksbord och vardagsrumsbord, det finns sjukt mycket man vill ha. Sen åt vi lite och åkte hem och vilade lite.

Efter att ha vart hemma en stund drog vi iväg igen och hamnade på gränby. Är stammis där, det känns som man är där jämt. Vi kollade på en tavla vi är sugna på att köpa, så imorgon blir det nog att åka och hämta hem den. Och så glömde jag kvar skötväskan på intersport men den var kvar när jag sprang dit och kolla.. Haha har så sjukt svårt att komma ihåg den där skötväskan..Inte första gången jag glömmer kvar den nånstans.

Nej man kanske ska krypa ner i sängen och försöka sova lite..Måste upp innan åtta för att ringa vårdcentralen då jag har nageltrång från helvetet!! AJAJ!!   Det känns som att stortån ska trilla av.

Hej så länge!

Pimp daddy

Haha var bara tvungen att visa min lilla pimp daddy=) Såå sjukt sööt



Ville bara visa min lilla pimp daddy.. haha såå sööt!!

Evighet..

Det tar en evighet att komma i ordning märker jag.. Vi köper nya saker som ska monteras upp och den eviga väntan på att möbler ska levereras och komma på plats.. Köket börjat se klart ut, sovrummet är i ordning en stund till iallafall.. Snart ska sängarna röjas ut och bytas mot nya som snart kommer=) Vardagsrummet blir det aldrig någon ordning i. Vi väntar på våran soffa som kommer om ett par veckor. Och en tv väntar vi också på. Innan allt sådant kommer vet vi inte riktigt hur det ska se ut här men snart såå=)
Vi säger varje dag att idag ska alla lådor upp men sen står det fortfarande några kvar på kvällen. Men jag skyller på Vincent som kräver sin uppmärksamhet=) Och Robin skyller på att det är mina lådor..=) Nej nu ska jag byta om på min lilla älskade skitunge som för övrigt har skitit idag.. Heja Vincent! Han har också vart pigg och vaken mycket idag.. Han klev upp med pappa idag runt åtta och kollade på F1 och kom sen in till mig runt kvart över tio och sov till tolv och har sen vart vaken hela tiden förutom kanske en timme så han är nog trött nu=)
Nej nu skriker han på mig så jag ska fixa honom..


Hej så länge!

Söndag!

Idag har vi sovit hela förmiddagen.. Hela familjen vart  helt slut av den långa utflykten igår.
Dagen började så bra igår också=) Vincent vaknade först vid 05.20 och ville ha mat och vi hade planerat att kliva upp klockan 06.00 så när han hade ätit klart tänkte jag att jag bara skulle blunda en liten stund till då jag var såå trött efter fyra timmars sömn. Haha! Jo men visst det gick ju skitbra.. Jag vaknade upp med en känsla i kroppen som sa att klockan var betydligt mer än runt sex så jag kollar och den var 06.45!! Panik! Vincent som sov så gott vart uppsliten och fick tutten inkörd i munnen.. Kasta sig upp och klä på både mig och Vincent. Robin fick ta hand om sig själv=) Vi skulle möta upp pappa med fru utanför Enköping halv åtta så det var en aning bråttom..Men vi vart bara fem minuter sena så vi var sjukt snabba=)Vincent är också världens snällaste unge, han bara hänger med=)Sov hela vägen dit, i kyrkan och hela vägen hem.. Han var ju vaken mellan gångerna så han sov inte hela tiden=)

Nej nu ska vi ta och kliva upp och göra oss i ordning.. Jag och Vincent ska hälsa på min farfar..

Hej så länge!

Skara..

Idag har vi vart i Skara på dop.. Det var trevligt. En lång dag blev det och berättar mer om det imorgon.
Vincent har vart snäll och sovit hel tiden i bilen så jag får väl vara vaken ett tag i natt men men=) Nej nu ska jag försöka sova så man är hyfsat pigg imorgon.

Hej så länge!

Shopping...

Gud vad vi shoppar.. Vi kommer hem med nya prylar varje dag men vi får ett fint hem iallafall=)
Imorgon bär det av mot Skara på dop.. Det ska bli trevligt=) Spännande och se hur det kommer gå att åka långt med Vincent för första gången.. Jag tror det kommer gå bra..

Ikväll var det tänkt att alla lådor skulle packas upp men det blir nog inte klart idag heller.. Robin blir klippt och ska nu duscha, jag ska duscha och Vincent bada och klockan är åtta..=/ Känns som att det inte blir så mycket gjort ikväll.. Får ta det imorgon när vi kommer hem om vi orkar..

Vincent har börjat le på riktigt nu=) När han ler så blir jag alldeles varm och glad.. Han är såå sjukt sööt min lilla skit unge..  Min lilla skitunge som inte vill skita.Inget alls på hela förra veckan och nu inget sen i måndags.. Men han verkar inte lida av det så det är skönt, men fisarna är inte av denna värld. Herregud!! Värre än en hel karl..Ska fråga hur det är med bajseriet på måndag när vi ska till bvc. Höra och se om det är normalt eller inte.

Jaja nog med skitsnack idag=)

Hej så länge!

Nya lägenheten!

Nu bor vi i den nya lägenheten=) Såå skönt!! Men det är kaos fortfarande, lådor överallt och man vet inte riktigt vart allt ska vara..Vi väntar på ny soffa och tv och innan man får det känns det svårt att få en riktig ordning..Man vill ju vänta  med att sätta upp tavlor och hyllor till dess och då får man inte bort böcker och annat.. Men men det är bara att vänta=)

Jag har märkt att vi är vana att bo litet. Igår så trängdes alla i sovrummet där vi har den ända tvn just nu=) Robin sov lite, jag kollade på tv, Vincent låg i famnen, Ozzy låg vid Robins fötter och Elvis nere vid mina.. Haha!! Såg nog roligt ut=)

Idag väntar äventyr på Ikea med Louise och Wilma=)

Och från och med nu så är det meningen att uppdateringen ska ske dagligen igen=)

Hej så länge!

Duscha..

Ja det är inte en självklarhet längre.. Just nu sitter jag här i soffan och funderar på hur jag ska lösa detta. Då vi för stunden bor i en etta och sambon jobbar natt och sover just nu vill jag inte lägga Vincent i spjälsängen ifall han börjar skrika. Jag funderar på att bädda på golvet i badrummet så kan han ligga där. Det borde väl funka eller hur?

Hej så länge!

Flyttkaos

mms_img16722 (MMS)

Flyttkaos


Flytt...

Flytten börjar närma sig med stormsteg.. Idag satte vi igång på allvar och det har vart fullt upp hela dagen lång. Jag hade en sån värk i kroppen efter allt packande att jag var tvungen att ta alvedon och vila på soffan=/ Men snart är det över och jag får glädja mig med att jag slipper det värsta med flytten.. Jag slipper allt bärande och springande i trapporna då jag inte ska bära tungt plus att någon måste ju ta hand om sötnosen=) Bloggandet blir nog kanske lite lidande under denna vecka men det blir bättre sen igen..
Nej nu äntligen somnade Vincent och man kanske ska krypa ner själv så man hinner sova innan han vaknar igen=)

Imorgon ska jag och Vincent ta en paus i packande och bege oss till gränby centrum och träffa Sara och lilla söta Sixten=) Det ska bli trevligt!

Hej så länge!

"sovmorgon"

Vi är ju som sagt hemma hos min mamma och vi sov kvar över natten.. Vill man ha lite semester från mammarollen så ska man åka hit=) Jag får sötnosen när han är hungrig och då ligger han bara och tittar så sött på mig samtidigt som han äter och sen tar mamma honom och ska rapa.. Hon tycker till och med att det är mysigt att byta blöja. Jag snor åt mig honom ibland då jag får lite Vince abstinens=)

Jag skojade med mamma innan vi kom hit att jag kommer in med Vince klockan sex på morgonen så jag får sova. Hon sa bara ja ja gör det, Jag tar honom gärna.. hahaha!
Jag gick in med honom klockan åtta i morse för att se om hon ville ta honom och jag har aldrig sett någon vakna så fort.. Haha såg helt galet ut! Synd att man inte hade en bild.. Så jag fick sova lite ostört på morgonen=) Sen kom dem när han var hungrig och sen gick dem igen.

Här är Vincents favoritställning.. Han trycker huvudet bakåt allt han kan och det verkar tycka det är skönt då han somnade så=)

.

Mamma...

Nu är vi hemma hos min mamma..Vi har ätit lite och nu har jag intagit deras badkar=) Jag har inte badat på jag vet inte hur länge och skönt är det=)

Men jag hör en liten Vince pipa där ute så det blir väl att kliva upp snart.. Han är väl hungrig eller så har mormor gosat för mycket så mamma måste komma och rädda honom<3 haha!! I natt blir vi kvar, det är första natten borta sen Vince kom till denna värld så vi får väl se hur det går.. Men jag tror det kommer gå såå bra så.=)

Nej nu rinner svetten i ansiktet så det börjar väl bli dags att skrubba sig och kliva upp=)

Hej så länge!

Så här skulle jag vilja ligga hela dagen i...

mms_img16720 (MMS)

Så här skulle jag vilja ligga hela dagen idag:-D<3


Lördag!

Ja god morgon eller god förmiddag=) Här är vi lite trötta efter att ha vart vakna i natt..
Vi har tagit en ordentlig sovmorgon men tröttheten biter sig fast, iallafall i mig. Jag önskar att jag fick sova lika mycket som lilla Vincent idag men men snart är man igång igen och då kan man ignorera den där tröttheten=)
Det är bra att Vincent sover en massa nu för då kan han gott vara vaken hos mormor sen=)

Nej man kanske ska kliva upp och börja packa iordning det som ska med sen och kanske äta något då magen låter som en motorsåg=)

Hej så länge!

Första bilderna=)

Nu är första bilderna inne=) Och jag lyckades helt själv haha!
Något jag inte fattar är hur man svarar på kommentarerna bara så ni vet. Så om någon vill får ni gärna förklara för blåsta mig=)

Och detta är jag:-D inte bästa bilden men ...

mms_img16718 (MMS)

Och detta är jag:-D inte bästa bilden men men..


Detta är min lilla älskling:-D

mms_img16717 (MMS)

Detta är min lilla älskling:-D


Skitsnack!

Mycket skitsnack kommer det bli i denna blogg då jag har en liten söt skitunge här hemma, så den som är känslig ska nog inte läsa denna blogg=) Jag tänkte berätta en situation som uppstod tidigare idag :

Jag och sambon hade vart ute en stund vilket resulterade i en hungrig bebis när vi kom hem. Sambon hade bråttom iväg och jag vart akut skitnödig. Samtidigt vart ju så klart Vince akut jättehungrig och började gallskrika här hemma. Sambon var ju så klart stressad så jag skickade iväg honom och tänkte att det löser sig. Jag tar med mig en gallskrikande Vince in på toaletten och sätter honom i bilstolen och försöker gunga den och ge nappen men inget funkar. Mitt i allt ska man försöka få ro och skita..Då Vince vägrade lugna ner sig fick han sitta i knät i stället men det hjälpte inte heller..Jag övervägde att slänga fram tutten men tänkte att någon gräns måste det ändå finnas=) Så det vart till att skit fort så sötnosen fick mat.. Haha!

Hej så länge!

Det sket sig...

Den där promenden blev inte av idag heller...Men när Robin har kommit upp och gjort sig klar så blir det nog Gränby centrum. Jag kanske kan ta med vagnen och gå hem efter vi har vart där=) Jaja det återstår att se!

Jag vill även tillägga att jag är inte världsbäst på att skriva och lägga upp texten på ett bra sätt men men det blir vad det blir.. Eller hur! =)

Hej så länge!

God morgon!

Solen skiner idag och jag funderar starkt på att klä på Vince och ta en promenad. Eftersom sambon använder mig som klocka idag måste vi vara hemma igen klockan tolv då han vill upp. Han ska nog iväg och dricka öl ikväll så jag och Vince får ha fredagsmys själva=) Tänkte även hinna med att packa lite lådor idag då det bara är en vecka kvar tills vi får tillgång till nya lägenheten.. Åhh vad jag längtar!
Det ska bli så skönt med ett sovrum så Robin får sova ifred på dagarna och jag slipper hans snarkningar=)

Imorgon åker vi till min mamma och blir kvar till på söndagen. Det blir första gången Vincent sover borta så det kan ju bli intressant=)Mamma vill så gärna att vi kommer att hon till och med lånar ut sin egna säng. Haha!! Då saknar hon Vincent väldigt mycket! Och kanske lite oss också =) Och då hoppas jag att min bror hjälper mig med hur allt med bloggen funkar.. Skulle vara roligt med en egen design och lite bilder, men vi får se vad det blir=)

Haha det tog tid att skriva detta inlägg då jag samtidigt fick underhålla min lilla sötnos. Han åt lite också och efter det så somnade han så gott. Jag får väl äta lite frukost först och ta den där promenaden efter det=)

Uppdaterar senare igen!

Hej så länge!

God kväll alla glada!!

Jag fattar verkligen ingenting av alla dessa inställningar till bloggen så jag hoppas någon kunnig kan hjälpa mig sen.
Jag är nog den mest otekniska människa jag känner, jag vet knappt hur man laddar upp bilder på fejjan:P Men nu när jag har skaffat denna blogg så är det fan på tiden att jag lär mig eller hur?! För vad är en blogg utan bilder? Skit tråkig!!

Min dag har vart ok men lång, Vince har haft träningspass av sina lungor idag. Åhh vad roligt tyckte mamma Josse som inte alls hade behövt göra tusen andra saker. Det finns ju all tid i världen till den där packningen=)
Jaja det kommer nog bli bra i slutändan. På något sätt kommer ju alla saker komma till den nya lägenheten ändå(hoppas jag iallafall). Kvällen spenderades hos Vince farmor där det bjöds på tacos. Det var mycket gott och det var skönt att slippa laga mat själv. Där var även Vince faster Sabina med sambo och mös med Vince=)
Jag vet inte riktigt vad som händer imorgon, kanske blir en promenad eller något. Jag skulle behöva upp till Gränby centrum och fixa lite men vi får se. Robin ska nog iväg en sväng på kvällen så jag och VInce får ha fredagsmys själva=)
Och just ja, Vince bajsa på mitt täcke idag. Det är min älskade skitunge de<3

Nej nu ska jag nog försöka sova så jag orkar vakna i natt=)

Hej så länge!


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0