Trötta..

Vincent var riktigt trött vid läggningen så idag gick det fort..=) Även jag är skit trött då lillfis vaknade vid kvart över fem idag=/ Det måste ha att göra med att vi har ställt tillbaka klockan.. Man får väl ge det ett par dagar så kanske det ger med sig..

En stund innan vällingen ikväll så fick han hostmedicin och penicillin. Haha stackarn tyckte inte om de.. Han kastade huvudet fram och tillbaka och ville inte gapa=) Men till slut så..

Sen har jag även gått igenom alla Vincents undanlagda kläder. Det är svårt att bestämma sig för vad man ska spara och inte.. Men nu har jag en låda som jag ska spara och en stor Ica papperspåse som jag ska ge bort. Jag har mailat en kvinnojour och frågat om dem vill ha kläderna. Det är ju synd att kasta dem. Jag skrev att även jag kan rensa ur min egna garderob och ge bort om dem ville. Så vi får se. Det är ju dumt att kasta en massa kläder som ser helt ok och som kan komma till nytta på annat håll..

Nej nu ska jag kolla klart på CSI och sen är det hopp i säng..

Hej så länge!


Penicillin..

Idag ringde jag farbror doktorn för nu var det dags att kolla upp lillfisens hosta som aldrig ger med sig.. När vi kom dit så kollade han öronen och dem såg bra ut och han lyssna på hjärta och lungor. Det var också bra. Sen kollade han även halsen och den var lite röd så vi skulle göra halsprov och kolla sänkan. Min lilla fjärt var såå duktig! Inte ett pip när dem stack i fingret och det gick även bra att ta ett halsprov. När vi kom in till farbror doktorn igen så såg allt först bra ut men så kom tjejen som tog proven och sa att nu visade det något=/ Jahaja!! Så de bidde både penicillin och hostmedicin för lillkorven! Vi som skulle ha busat med Elin och Melwin idag. Det var ju såå längesen nu=( Två dagar med penicillin sen var vi smittfria iallafall. Så nu får vi lov att hålla oss hemma.

Hmm vad ska vi hitta på inne i två dagar då?? Jag kanske kan ta en massa kort och lägga upp våra hela dagar som jag gjorde för längesen..?=)

Nej nu ska jag nog försöka laga nå lunch..

Hej så länge!



Sovstök..

Lillfisen sov inget alls mellan halv elva och fem idag så efter middagen var han helt slut stackarn.. Vi velade om hur vi skulle göra.. Skulle han få sova en stund nu och somna sent ikväll eller ska vi försöka hålla honom vaken en timme till och sen sova för natten? Det blev att sova efter maten men han sov och sov så jag trodde att han skulle sova för natten ändå.. Men icke då=) Vid halv tio var det någon som vaknade till liv.. Men det gjorde inget för då fick han ny blöja, pjamas och lite välling i sin nya flaska som vi köpte idag=) Och sen har det gosats en massa och busats en massa=) Och nu så sover han igen lillfjärten=)

Annars i dag så har vi vart på invigningen på Bolandcity.. Där vart det lite nya kläder till Vincent. Jag har slutat shoppa till mig själv. Jag skulle behöva rensa ur min garderob en hel del och införskaffa lite nytt men mina kläder känns så dyra och det är ju roligare att shoppa till Vincent=) Så idag har busungen fått tre nya bodysar och fyra par byxor och allt i stl 80=) Imorgon så ska jag försöka rensa ut lite i hans byrå=) Allt under stl 74 ska bort..
Så just nu behöver han inte nå mer kläder på ett bra tag såvida han inte tänker tokväxa och behöva en ny stl igen=)

De ända jag skulle behöva just nu och som jag har letat efter som en galning men aldrig hittar är en flecceoverall i stl 80. Men hittar ingen!! Eller jo det finns en massa på nätet men då kostar dem ju mellan 700-1000 kr också och de känns lite för mycket pengar. Om man visste att han kunde använda de även nästa vinter så hade det vart en sak men nu så nja.. Så om någon har en flecceoverall som bara ligger hemma och skräpar så hör gärna av er!

Nej nu ska jag hänga lite till i soffan innan de är hopp i sängen=)

Hej så länge!



Storhandling!

Idag var jag iväg med faster Sabina och storhandlade en massa käk till lillfjärt=) Nu klarar vi oss ett tag iallafall..





Sen så kunde jag inte låta bli att köpa denna mössa åt min lilla sötnöt<3






Hihi såå sööt!

På väg hem så fick vi sällskap av Elin och Melwin.. Goa Melwin log stort när vi kom=)

Annars har vi inte gjort så mycket i dag. Vincent röjer järnet här hemma. Han har några tidningar som han får leka med som ligger på hyllan under vardagsrumsbordet. Dem brukar ligga utspridda över hela golvet och filmerna ligger utkastade och även Robins spel brukar hamna där=) Haha! Gåstolen börjar tyvärr bli tråkig. Det är roligare att klättra på den än att sitta i den=/ Och jag får inte lämna rummet för då protesterar han. Och han har även kommit på att man kan krypa ut ur rummet och vidare, så kattmaten har fått lov att flytta på sig.=)
Så som sagt så är det fullt ös medvetslös här hemma emellanåt..

Nej nu ska jag fixa inför natten och sen krypa ner i sängen..

Hej så länge!



Ahh!

Åhh va jag är  trött!

Jag känner mig väldigt oinspirerad just nu.. Måste bero på vädret. Jag skyller på de iallafall=).

Dagarna bara flyger iväg och jag har ingen koll på något känns det som.=/ Just nu är det mycket samma, samma, samma hela tiden. Jag ska berätta något för Robin som har hänt under dagen och så stannar jag upp och tänker: Hände de verkligen idag eller var det igår? Kanske till och med i förrgår.. Fattar ni eller svamlar jag bara?

Jag älskar att vara hemma med min plutt, det är inte de jag menar men ibland blir det bara tråkigt. Jag vet även att jag snart ändrar mig och tycker det bara är roligt. Som mycket annat så går det upp och ner. Vädret gör ju inget roligare iallafall så jag kanske bara ska skylla på det just nu och tänka: Efter regn kommer solsken!=)

Snart har man ju mycket att se fram emot.. Mellan den 24 December och 2 Februari, alltså loppet av en månad och lite mer än en vecka så är det julafton, nyårsafton, Robins födelsedag, Vincents födelsedag och min födelsedag.. Haha allt på en gång=)
Och innan de så fyller både Carro och mamma år..=)

Nej nu ska jag krypa ner i sängen och försöka sova så kanske jag är piggare och mer inspirerad imorgon;P

Hej så länge!

Min lilla plupp<3

Bakdag..

Igår hade vi en riktig bakdag här hemma..=)Fullt ös i köket hela dagen lång..



Lillfis hängde med han också=)



Men först lite lunch för hela gänget..





Sen var vi igång=)

Degen när den har jäst klart..



Det var väldigt varmt i vårt lilla kök så vi behövde öppna en stund och då ville katterna vara med också=)





Faster Sabina var med och bakade också..



Goa bullar=)



Och många blev de..



Idag har vi inte gjort något alls.. Bara vart hemma hela dagen lång.. Regnet har öst ner hela dan och det har bara vart grått och tråkigt. Vi får se vad som händer imorgon.. Nej nu ska jag kolla vidare på sveriges värsta pojkvänner..

Hej så länge!

lillfisen är sjuk!

Ursäkta de dåliga uppdaterandet men lillfisen är super snorig och är lite loj.. Han har haft lite feber emellanåt också=/ Han vart dålig lagom till vi skulle jobba hårt  med att ta bort nattmålet.. Så nu ligger de lite på is då han äter dåligt på dagarna och det har blivit mycket flaska istället för ordentlig mat men huvudsaken just nu är att han blir mätt och får i sig vätska.. Så jag kanske är larvig men vill inte bråka på honom när han är sjuk så då får han äta om han behöver tycker jag..=)

Annars då?

Jo trots snor och lojhet så var vincent hos mormor igår till idag. Skönt för oss alla tror jag=) Vi fick lite egen tid och de vart lite öl.. Mmm så gott! Annars var det en lugn helg..

Imorgon hoppas jag att lillfisen är hyfsat pigg och så blir det röj här hemma, annars vet jag inte.. Ingen vill väl hänga med oss när lillfisen är förkyld så det blir väl att hålla sig hemma.. Eventuellt gå en promenad kanske så man får lite frisk luft.

Nej nu kanske man ska försöka sova lite.

Hej så länge!

Bjuder på en gammal bild då de är dåligt med nya=)




Nya kläder..

Robin skulle åka upp till Gränby centrum och köpa snus och kom hem med en massa kläder till lillfisen=)
Hihi alltid kul med nya saker till honom.. Och imorgon så ska vi åka med Elin och Melwin till Thuns. Kanske hittar lite till Vincent då också=)
Här är iallafall plaggen Robin köpte idag..

Två coola bodysar och en snygg tröja=)


Ett par coola byxor.



Och en snygg heldress.




Nej nu ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen och kolla på tv=)

Hej så länge!

Två sekunder..

Det tog två sekunder för Vincent att somna när vi kom hem från öppna fsk.=) Haha! Jag var beredd på fajt men icke! Men det kanske inte var så konstigt. Han vaknade halv sju och somnade igen vid nio och sen upp igen vid tio. Jag försökte söva honom vid tolv men det gick sig inte alls. Han var ändå glad hela tiden på öppnafsk=) Så han var duktig som orkade vara vaken mellan tio och halv fyra=) Jag hade med mig kameran men det blev inte så mycket kort då det kom andra barn med och dem kanske inte vill vara med här.. Men några på Vincent och några på Melwin blev de iallafall.. Och jag tog lite på lillfisen innan vi gick också=)

Det är kul att göra sånt man inte får;P



Klättra och stå mot saker är också väldigt roligt!



Och ibland så ramlar man på rumpan..



Men det gick bra=)



Kryper vidare bara..;P



Sen vart det lunch och byte av kläder efter de=) Då det ska sugas på snören och kladdas en massa<3
Sen kom vi äntligen fram till öppnafsk.



Ute och går med Elin..



Fina Melwin hängde vid mig och fick leka fotomodell;P



Nej nu ska jag återigen njuta en stund av lugnet=)

Hej så länge!

Öppna förskolan!

Idag är det öppna fsk som gäller=) Jag funderar på att ta med mig kameran och få till lite bilder.
Lillfisen sover just nu och jag har hunnit duscha=) Jag funderar på vad jag ska äta till frukost eller om jag ska vänta och vila en stund istället.. Jag vet inte men de ordnar sig nog=)

Nej nu ska jag njuta av lugnet en stund!

Skriver mera ikväll..

Hej så länge!

En helt vanlig tisdag..

Idag så hängde vi lite med Elin och lilla Melwin=) Det vart inte så länge då det var två trött grabbar men en liten stund iallafall..

Här är polarna=)



Söta Melwin=) Vincent har lärt upp honom väl så nu kan han ta sig framåt.=)



Vincent hade inte tid att titta in i kameran då Melwins gåstol var roligare=)



Sen så somnade Vincent i vanlig ordning vid sju. Sov i en timme och sen ville han inte somna om=(
Och han är vaken än.. Just nu sitter han i mitt knä och myser men vi ska gå och lägga oss snart och jag hoppas att han somnar snart..
Så här pigg var han för en liten stund sen iallafall=)



Nej nu ska jag försöka få oss båda i säng=)

Hej så länge!


Ojoj de var längesen..

Hej hopp!! Det var nu ett tag sen som jag skrev här men har inte hänt nått speciellt och jag har inte haft så mycket bilder och då tycker jag det blir lite tråkigt.. Men nu har jag några bilder att dela med mig av=) Inte många men bättre än inget iallafall;P

Åhh vad har vi gjort under veckan? Hmm! I onsdags så var vi på öppnafsk och röjde lite=) Min lilla fjärt är en lite tjuv. Ska ha allt som någon annan har.. Men så är det väl i den åldern. Det är bara att plocka bort honom och försöka ge honom nått annat men de är inte så lätt=)

I torsdags så stack vi till öppnafsk och jag tänkte att Vincent skulle få göra av lite energi men när vi kom dit så var det bara en mamma med barn där. Sen kom det en till så de var väldigt lugnt. Nästan för lugnt!
Men sen så gick vi hem och lillfisen sov en stund och så kom Elin och söta Melwin hit och hälsade på=)




Efter att Elin och Melwin gått hemåt så fick Vincent röja ute med gåstolen igen=)



Ozzy glassar i solen..



I fredags så drog vi till Sala och hälsade på mamma och Magnus. Vincent fick paket. Det första som han försöker öppna själv=) Pappret var ju roligast!



Vincent var ivrrig att få pröva den nya gåvagnen innan den ens var ihopbyggd=)






Äntligen var den klar så man fick leka=)



Sen så har ju Vincent fått en egen säng hos mormor=)Bortskämd liten fis;P



Give me five;P



Sen så firade vi mamma som hade avslutat sin utbildning. Nu mer är hon utbildad kock=) Grattis igen lilla mor!



Idag var vi till bvc och vägde och mätte lillfisen. Nu väger han 8870 gram och 69,3 cm lång=)Och tvättat lite har vi också gjort. Äntligen! Så här såg han ut idag när han åt lunch =)

Min lilla kanin<3





Och äntligen rena kräkdukar;P



Och just ja, jag skulle ju visa hur vi har gjort med spjälsängen nu. Han sover ju brevid mig i sin säng och vi har skruvat bort ena sidan. Så här ser de ut just nu.





Jag vet inte riktigt vad som händer under denna vecka men besök på öppnafsk blir de väl iallafall och kanske lite häng med Elin och Melwin om dem vill=)

Nej nu ska jag gå och lägga mig så jag orkar vakna i natt=)

Hej så länge!

RSS 2.0