Oj mycket som har hänt här sen sist..

Hej igen!
 
Jag har inte glömt bort bloggen men har haft en del annat att tänka på den senaste tiden=)
Funderar återigen att börja skriva här och dela med er av lite bilder på våran vardag..
Jag är varken duktig på att skriva eller att ta kort men jag tycker det är skoj att dela med mig=) Och ett sätt för familj att hänga med..
 
Det som har hänt sen sist är att vi fått en liten prinsessa vid namn Tyra!
En envis och högljud liten köttbulle=)
Nu ska jag försöka berätta lite om när hon kom till oss lite snabbare än vad som var tänkt=)
 
Vincent föddes med planerat snitt pga sätesbjudning. Han låg helt enkelt åt fel håll. Det gick problemfritt men var ändå lite besviken på att det inte vart en "normal" förlossning. Men tänkte nästa gång, då jävlar!=)
Jo men eller hur!
Vid rutinultraljudet får vi veta att moderkakan ligger för utgången men det är normalt och den brukar allt som oftast växa uppåt så det skulle ju bli bra.. Och eftersom jag var snittad en gång tidigare så fanns det en studie man kunde vara med och då få komma på ett extra ultraljud och det tackar man ju inte nej till.. Tror det gjordes i vecka 28 och den låg fortfarande helt för.. Och jag skulle ställa in mig på att det skulle bli snitt igen.. Bläää! Var ju inte alls vad jag ville men kunde ju inte göra så mycket åt saken. Sen skulle jag tillbaka på ett tredje ultraljud i vecka 32 för att fastställa om den låg kvar eller om jag hade haft tur. Men den var minsann kvar som ett lock för utgången! Och vid föreliggande moderkaka så är risken för blödningar ganska stor, så att om det skedde så skulle vi in på en gång! Inte alls stressande nä, nä!
Ett snittdatum vart iallafall bestämt. Den 20/6 Skulle den lilla krabaten få komma till världen! Dagen innan midsommarafton=/ Inte så nöjda över datumet men hade inte så mycket att säga till om.
Ca tre veckor innan snittet skulle ske fick jag en härlig klåda i handflatorna och under fotsulorna och sökte lite på det på nätet. Tydligen var det bra att kolla upp det för det kunde vara något som heter Hepatos. Kommer till ackis och tar prover och resultatet var väl inte så där jättebra men fick medicin som hjälpte iallafall.. Tyckte dem kunde tidigarelägga snittet men det ville dem inte.
Fredagen den 14/6 så får jag en blödning och vi åker till förlossningen och jag får en sån där värkmätare ( haha kommer inte ihåg vad det heter ) Medans vi ligger där och har den där saken på magen så pratar Robin om vad vi ska göra när vi får åka därifrån. Om vi kommer därifrån säger jag och vad rätt jag hade.. Jag hade regebundna värkar så vi fick ett rum och satt och väntade på att bli uppkörda på operation.. Snabba puckar vart det för dem ville göra snittet innan jouren började=) Haha lillfisan var snabbt ute men det tog tid att få mig att sluta blöda och sy ihop mig. Jag förlorade nästan 2,5 liter blod så jag var lite trött dagarna efter=)
 
Haha är ni kvar eller har ni slutat läsa för längesen?=)
Nu kommer lite bilder:
 
Det finns inte så många bilder på mig och min lilla mage men här är två iallafall=)
 
   
 
Förlossningen
 
       
 
Tyra<3
 
   
 
En väldigt trött mamma
 
 
Andra natten hemma får jag hög feber och på morgonen får jag springa och spy.
Och att behöva spy med en nysnittad mage är ingen höjdare kan jag ju säga!
Med tyra på ena sidan och spyhinken på andra så sa jag till Robin att han fick ringa ambulans för jag kommer inte kunna ta mig till bilen.. Ingen kul upplevelse kan jag ju säga.. Låg inne på BB i två dygn till.. Mitt blodvärde var väldigt lågt så kroppen orkade inte riktigt med. Men nog om det=) Här kommer det nu lite random bilder (typ bara på barnen) från våran första sommar som tvåbarnsföräldrar=)
 
Min prins och jag
 
 
Massa på Tyra
 
       
 
      
 
Mammas köttbulle<3
 
   
 
Jag försöker vara fotomodell
 
 
Skönt att sova hos moster
 
 
Mitt stora <3
 
   
 
Häng med mormor
 
 
Skönaste sovstilen får avsluta detta inlägg=)
 
 
Hej så länge!

RSS 2.0