Salahäng!

I måndags så åkte vi till Sala och jag och Vincent är kvar än..=) Skönt att få lite hjälp när både lillfisen och jag själv är lite småförkylda.. Jag tar nattpass och mormor tar morgonpass..Fin fin uppdelning tycker jag=)
I måndags så träffade vi Mikkis en sväng.. Det var väldigt längesen.. Igår så hängde vi hemma hela dagen och på kvällen åkte vi iväg till syrrans kille och firade honom. Käkade lite smörgåstårta som dem hade gjort med lite hjälp från mamma=) Mycket gott! Idag har vi hängt med Louise och lilla goa Wilma=) Dagen har bara sprungit iväg.. Tiden går fort när man har roligt=) Vincent harr även badat med mormor idag=) Skoj men han är en lite huligan i vattnet;P Sen vart han såå trött och efter lite välling så slocknade han snabbt<3 Så nu får vi se hur dennna natt blir.. Han vaknar väl som vanligt vid halv tolv!

Nu är jag nyrakad på huvudet också.. Mycket skönt! Men nu måste jag färga det istället=) Aldrig nöjd! Haha!
Och nu ha jag gjort det första dopkortet. Men ingen text än då vi inte bokat datum och kyrka än. Tyvärr är inte kameran med och det gick inte att ladda upp gamla bilder heller så det blir tomt idag=(

Hej så länge!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0