Latmask..

Trots att jag får sova bra på nätterna så är jag så trött nu för tiden.. Det är olika aktiviteter om dagarna och på kvällarna är jag helt slut.. Tänker på dem som även måste upp en massa på nätterna också=( Dem två senaste nätterna så har lillfisen vaknat på natten och vill ha mat. Han somnar om snabbt som tur är! Idag låg vi kvar i sängen ända till halv tolv och bara mös och sov om vart annat=) Och sen var vi iväg till öppnafsk. Det var riktigt trevligt. Vi vart ganska många idag. Vi träffade Annica och Tilde och även en massa nya vänner=)

Jag är väldigt trött just nu men har ju redan dragit ut på bilderna och känner väl att nu är det dags annars blir det aldrig av. Så här kommer det bilder från våra dagar i Sala hos mamma/mormor Mia<3

Tisdag 24/5



Efter ett tag på mage blir man ju lite trött..



Lite soffmys och lite soffbus;P



Magnushäng






Passade på att hänga hos morbror medans han var vaken;P



Vincent har lite pjamashäng med Magnus



Onsdag 25/5

På onsdagen var vi ner på stan en sväng. Och mormor köpte en snygg jacka åt lillfisen=)



Man blir hungrig av shopping..=) Och så fick han smaka majs och potatis för första gången.. Haha mums!=)



Hänga med moster



Lufta sig lite..



Min älskade lilla gullunge<3



Mammas lilla knubbis=)



Bada med mormor är roligt=)









Matpaus sen i igen=)



Min fina mamma<3



Trött kille..=)



Torsdag 26/5

Mamma/mormor var i skolan och då hängde vi med Magnus och Mikaela med hennes barn i lekparken..



Vi fick lite sällskap=)



Jag och Vincent busar och myser<3





Sen gick vi en promenad runt dammarna. Lilla Sala är ganska charmigt ändå=)





Åhh jag har hållt på i över två timmar med att fixa alla bilder och lägga ut allt här och när jag nästan är klar så strejkar dem sista bilderna=( Men ska försöka få med dem imorgon istället=) Efter öppnafsk idag så var vi iväg till Gränby och storhandlade=) Så nu är kyl, frys och skafferi fyllt lite iallafall=) Imorgon så blir det bvc på fömiddagen och sen måste jag nog tvätta lite.. Det går åt en del kläder och handdukar om man har en lite kräk unge som jag har<3 Men vad gör de när man har tvättmaskin hemma=) Sen blir det fotboll på kvällen. Då  får lillfisen ha pappahäng här hemma=)
Nej nu är jag helt slut och ska krypa ner i sängen. Hoppas lilleman sover hela natten..

Hej så länge!!

Fullt ös!

Fullt ös medvetslös! Full rulle här så det blir tyvärr ingen uppdatering med bilder idag heller=( Men ska försöka imorgon igen..



Hej så länge!

Orkar inte..

Jag är ledsen men jag orkar inte hålla på lägga upp alla bilder nu ikväll.. Är helt slut och ögonen svider.
Jag funderar på att ta en riktig tidig kväll idag så kanske men bara kanske jag är super pigg imorgon=)
Imorgon har jag inget planerat på förmiddagen så då ska jag nog få till lite bilder. Om Vincent tillåter vill säga=)
Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen och glo på tv..

Hej så länge!



Jag vet att det är en sjukt stor bild men han är ju bara såå söt att jag bara måste visa upp honom ordentligt<3 <3

Internet sög...

Jag trodde jag skulle kunna uppdatera en massa när jag var hos mamma men internet bara bröts hela tiden och när det väl funka så gick de segt att ladda upp bilder=( Men imorgon ska jag lägga in en massa bilder från dessa dagar=)
Lillfisen är helt slut och det är mamman också, så nu ska jag försöka sova lite. Imorgon är det full ös hela dagen igen.. Haha härligt! Jag tyckte nyss att det var måndag och helt plötsligt är det fredag igen.. Tiden bara flyger iväg..

Nej, sova var det=)

Hej så länge!



Hahaha! Mitt lilla hjärta<3

Mormor Mia!

Nu är vi framme i Sala. Jag sitter och hänger i soffan och lillfisen har busat sig trött med mormor så nu sover han=)
Mormor har lånat hem en barnstol till Vincent så han satt med oss vid bordet en stund idag.. Oj oj vad lillfisen börjar bli stor.. Usch det går så fort. När jag såg honom sitta i stolen så ville jag bara att han skulle vara nyfödd och ligga i min famn igen=)

Boken är väldigt spännande=)







Magnus försöker busa med mig!



Ute och går med mormor=)



Och flyger lite<3



Haha mammas lilla busunge=)
Jag har försökt uppdatera hela dagen lång men internet har strulat som fan för mig så det har gått väldigt långsamt. Men äntligen funkar de!
Det har busats för fullt här hemma. Jag har fått bada en lång stund medans lille Vince hängde med morbror, mormor och Magnus. Han hade ätit och sov gott när jag kom ut och jag trodde att han sov för natten. Men icke då!
Han ville ju så klart mysa lite med mamsen också innan man ska sova för natten. Efter ett tag så somnar han efter lite bök i min famn och jag får ner honom i vagnen. Men efter en stund hör man honom igen och när mormor går och tittar så ler han stort=) Haha mammas buse<3 Nu sitter Magnus och drar vagnen fram och tillbaka, fram och tillbaka och nu är det tyst och lugnt i vagnen så kanske, men bara kanske så har han änligen kommit till ro och sover..

Nej nu ska jag se till att umgås med min lilla mamma innan det är dags att sova=)

Älskling, jag saknar dig! Älskar dig<3 =)

Hej så länge!

tågresa..

Idag har vart en lite snurrig dag. Hade svårt att somna igår så det vart inte så många timmar sömn i natt. Jag var ganska trött imorse när lillfisen ville vakna men han åt lite och vi busade en stund och sen så somnade han om i 1 1/2 timme och så slocknade jag också.. Men när jag vaknade var jag fortfarande helt slut så jag lämnade över Vincent til Robin och så gick jag och skulle vila en stund till. Det var vid elva och Robin kom in och väckte mig vid tio i ett=) Haha ja hela förmiddagen bara försvann men ibland måste man ta igen lite sömn=) Trots att Vincent är duktig på att sova om nätterna så blir man ju trött ibland=) Men det var bara att kasta sig upp och göra sig i ordning för vi skulle ju till öppnafsk till klockan ett. Så trots att det var på eftermiddagen så höll jag på försova mig=) Det är bra jobbat måste jag säga!
Idag var det väldigt lugnt där men det var skönt. Vincent var med på hela sångstunden för första gången. Han har alltid sovit eller ätit samtidigt;P Men idag så! Haha!
Sen kom vi hem och hängde lite med pappsen=) Har även tvättat lite.

Imorgon skulle det ha vart fotboll för min del men hoppar det och åker till mormor Mia istället. Vi blir borta två nätter! Haha jag kommer packa med mig halva hemmet=) Vincent är ju en liten kräkis så en del ombyten krävs för både honom och mig=) Men men det ordnar sig nog. Pappa Robin kommer vara alldeles ensam här hemma. Haha om jag känner honom rätt så kommer han bli sjukt rastlös när vi är borta=) Eller hur älskling!=)<3

Nej nu ska jag lägga mig så jag orkar upp imorgon och packa och fixa=)

Hej så länge!

Natti natti!=)

klagomål från mormor!

Jag har fått klagomål från mormor Mia att det är dålig uppdatering på bilder.. Jag vet att jag har vart lite dålig på att lägga in nya bilder men ibland är det bara så drygt att släpa med sig kameran.. Våran kamera är ju inte direkt liten heller=) Men ska försöka bli bättre=)

Starka nypor har mitt lilla hjärta fått.. Aj aj säger mamman! Jag har aldrig vart speciellt håröm men de är då inte särskilt skönt när dem får tag i håret och drar.. =)



Haha inte såå värst skönt!

Och här är lite bilder från ikväll=)





Mammas lilla busunge<3

Mormor tyckte att vi skulle komma och hälsa på i veckan så det kanske blir en tripp till Sala..
Blir nog kvar en natt eller kanske två. Så om någon är sugen på att träffas så hojta till;P

Nej nu ska jag krypa ner i sängen..

Hej så länge!

Vad ska vi hitta på?

Oj vad helgen gick fort.. Fredagen var väldigt lugn och skön. Vi gjorde inget speciellt alls. Igår var vi ut och åt med pappa/morfar, Susann, moster Charlotte med sambon Ted. Det var väldigt trevligt=) Vi fick veta att pappa och Susann har köpt sommarstuga=) Haha snabbt hade det gått också! Det ska bli mycket spännande att åka och kolla på den sen.=) Sen så åkte vi vidare till kolonilotterna och hälsade på Jansson. Hans pappa och fru har en stuga där.. Väldigt mysigt är det där och kul och träffa alla som var där..=) Vincent var ju populär<3 Haha han charmar dem flersta. Idag kom kom farmor, Robins mormor och Fanny och hälsade på..Det var mycket trevligt de också=)


Just nu sover lillfisen och vi ska försöka passa på att kolla på film.. Vi var riktiga filmnördar en gång i tiden men det blir nästan aldrig att vi kollar längre..Men det kanske blir bättre när mammas lilla hjärta blir lite större.. Eller så blir det ännu sämre;P

Funderar på att ta en promenad till gränby centrum efter filmen och handla lite mat.. Men vi får se om vi orkar=)

Hej så länge!


sova..

Haha äntligen fredag och familjen samlad och vad händer då? Jo barnet sover i tid, mamman ligger i sängen kvart över nio(visserligen kollar hon på tv) och pappan sover framför tvn i vardagsrummet.. Haha det är härligt de=) Tror vi behöver ta igen lite sömn=)



Oj höll på glömma. Kan ni tänka er denna lilla kisse som bara har bott inne tills alldeles nyligen fångade sin första fågel idag.. Hmm! Han kom stolt in med den idag.. Det var lite jobbigt tycker vi men vad ska man göra?!
Han var såå stolt så, gick runt och jamade och ville ha uppmärksamhet.. Tänk om man skulle vakna någon dag och så har han lämnat av en fågel i sängen=/ Bläää!
Hoppas att de aldrig sker men man vet aldrig..





Nej nu ska jag återgå till mitt program..

Hej så länge!

Öppnafsk..

Igår vart det ju ingen öppna förskolan så vi hängde ju hemma hela dagen lång istället. I brist på andra aktiviteter så tog jag lite kort på lillfisen=)

Man skulle ju kunna drunkna i hans blåa ögon<3
'

Mammas lilla buse=)




Idag så bestämde jag mig att inget skulle hindra mig från att komma iväg och iväg kom vi=)
Lillfisen somnade en liten stund i vagen men vart hyfsat pigg sen.. Han orkade till runt klockan elva då började han åma sig och bli lite gnällig.. Men med tanke på den ovana ljudnivån som var där så förstår jag honom=) Vi var där med barn från 0-5 år=) Haha ja det var lite mer ljud och liv än vad vi är vana vid. Jag gick vid klockan elva då lillfisen behövde sova och inte kom till någon ro där men på måndag ska vi dit igen men då är de barn mellan 0-6 månader istället..Men det var skönt att komma hemifrån en stund.

Så här slut blir man efter en dag på öppnafsk=)



Hmm jag blev också helt slut.. Haha var tvungen att gå  och lägga mig en stund=)
Det var mycket skönt!

Nej nu ska jag umgås med familjen<3

Hej så länge!

Såå trött

Vi förlorade med 3-0 aj aj! Fy på mig!!
Nu är jag sjuk trött och ska sova.. Men skriver mer imorgon.

Hej så länge!

Haha jag hoppas mamma bjuder på denna;P Älskar dig!=)

Dags att byta om snart..

Snart är det dags för match igen. Som det ser ut just nu har vi inga avbytare. Hmm undrar hur detta ska sluta!
Jaja de kommer nog gå bra.. Redan nu ser jag fram emot den varma sköna duschen efter=) Och huvudvärk har jag redan nu.. Åhh vad de bådar gott de här..=)

Vi ska åka om tjugo minuter så jag kanske ska börja fixa ihop allt som ska med så vi inte blir sena.

Hej så länge!

Trodde jag ja..

Imorse kände jag att vi måste hitta på något idag annars blir jag galen.. Såå tråkigt att sitta inne hela dagen.. Jag kom på att vi kan ju gå till öppna förskolan och tänkte att det var på eftermiddagen idag. Jag slog upp datorn och kollade upp och det visade sig vara på förmiddagen. Dem öppnade klockan nio och vi låg kvar i sängen vid halv nio=)
Men jag tänkte att det hinner vi om vi är snabba och man behöver ju inte vara där till prick heller. Man får ju egentligen komma när man vill. Men jag ville vara där till nio iallafall så vi kastar oss upp ur sängen och börjar göra oss i ordning. Allt är i stort sett klart för avfärd klockan nio, jag ska bara sätta på mig skorna och så ska vi gå men då spyr Vincent ner hela sig själv och gallskriker och vart jätte trött helt plötsligt. Av med alla kläder och i med nappen och han tokslocknade på två röda.. Jaha tänkte jag, nu är det ju ingen mening.. Så det slutade med att han sov en timme och jag hamnade i soffan.. Vi gör ett nytt försök imorgon! Synd att det inte är öppet på eftermiddagen idag. För det passar oss så mycket bättre. Men men vad ska man göra liksom.. Bättre lycka nästa gång..
Här är min trötta älskade lilla unge<3



Jag tänkte även uppdatera er om min tå..=) Det går framåt.. Och jag är i stort sett smärtfri såvida man inte tappar något direkt på tån då=)

Så känsliga tittare får nu titta bort..Haha!



Den ser rätt så vidrig ut måste jag säga.. Haha! Undrar om den någonsin kommer se normal ut igen.. Och det ser ut att göra ont men som sagt så känns det knappt något.
Ikväll är det fotboll igen och just nu kan jag inte påstå att jag är särskilt taggad men det kommer väl=)

Nej nu kom jag på att jag måste tvätta målvaktströjan..=/

Hej så länge!!

Trött!!

Vincent somnade en stund och då tänkte jag passa på att vila men så klart vaknade han lagom till att jag var på väg att somna.. Jag gick ut och lämna honom till Robin sen gick jag raka vägen tillbaka till sängen och blundade.. Somnade en stund men känner mig inte direkt piggare just nu.. Blää!!
Försöker få lillskiten att somna nu sen tänker jag nog försöka vara duktig och lägga mig i tid.. Tror ni på de? Haha jaja vi får väl se hur det går. Det skulle inte förvåna mig om jag går och blir pigg om en stund och har svårt att sova..

Imorgon är det fotboll igen=) Jag kommer inte kunna gå på fredag! Jag har till och med träningsvärk i handflatorna=) Jag ska även försöka att hålla mer tätt i mål denna gång. HA vi får se hur de går=) Nej nu ska jag kolla klart på Greys anatomy och sen hoppa i säng..



Hej så länge!

Vettig..

Inte är man ett dugg vettig och går och lägger sig på en gång när gossen äntligen somnar.. Nej man gör allt de där andra istället.. Fråga mig inte vad de är för de kan jag nog inte svara på=) Och jag har ju en sjusovare till pojke men inte spelar de någon roll när mamman inte är vettig nog att gå i säng i tid! Så jag var lite trött i morse när lillskiten ville upp men efter en stund uppe så chansade jag och la ner honom i sin säng och efter en stunds snackande så somnade han i cirkus en timme.. De var skönt då jag också passade på att sova lite till.. Så trots ovett så är jag nu hyfsat pigg=)
Nej nu ska vi möta upp faster Sabina och jag ska övertala henne till en promenad.. Sen vet jag inte vad som händer. Det återstår att se.

Hej så länge!

Vägning och mätning!

Idag var vi som sagt på bvc.. Buspojken väger nu mer 5680 gram och är 61 cm lång..<3 Hehe han har ju snart växt om pappa sin=) Han har nu gått upp 435 gram på en vecka=)
Annars har vi hängt med faster Sabina.. Vi har vart en sväng till ikea och till gränby centrum.
På tal om något helt annat så verkar lilla Vincents mage ha satts igång nu när han äter ersättning..=) Imorse så sket han igenom pjamasen och sen bajsa han lite till på ikea och sen tänkte ju dumma mamma att han inte skiter mer på en stund så vi lämnade skötväskan i bilen medans vi var in och handlade.. Men då sket han igen, och de var inte lite heller och stank gjorde han också=) Farmor var och sa hej en snabbis på gränby men hon lämnade tillbaka Vincent snabbt.. Undrar varför;P Haha! Vi löste det genom att köpa blöjor och tvättlappar.. Det kan man ju inte ha för mycket av;P Och så var det problemet löst..

Nej nu kommer det lite bilder från igår..

Vincent hänger hos födelsebarnet morbror Markus




Stör mig inte!



Vi tittar på=)

Faster Sabina hängde med

Jag tror hon saknade sin nya vän..=)



Moster Caroline var även där<3



Lillkillen vart trött och sov en liten stund..



Och då passade Sabina och Robin på att jävlas med mig.....



Synd om mig!!



Sjukt nöjda var dem efter...




Sen vaknade lillfisen och kom upp och busade lite till=)



Lufta rumpan lite=)




Sen vart vi väldigt hungriga..Mysigt med pappa<3




När vi kom hem var det bara att kasta på sig fotbollskläder och dra vidare.. Jag stog i mål och det gick ju så där.
7-0 blev det men jag kanske kan skylla på den här som jag åt tre portioner av;P



Den var ruskigt god=)


Åhh jag är helt mör i kroppen idag.. Det var längesen jag hade sån här träningsvärk.. Men det är bara på´t igen på torsdag då det är dags för match igen=) Haha jag ska försöka göra lite bättre ifrån mig då=)

Hmm nyss kom Ozzy och skulle gosa.. Visst, jättemysigt om man bortser dem superleriga tassarna han hoppade upp med i sängen och sen vidare upp på mig.. Jaja vad ska man göra.. Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer. Kanske går till Sabina och hälsar på.. Vi får se!

Nej nu ska jag försöka sova lite..

Hej så länge!

Födelsedag!

Idag har vi vart i Sala och firat min bror som fyllde 19 år..=) Grattis igen! Har tagit lite bilder men lägger upp de imorgon då jag är helt slut nu..

När vi kom hem var det bara att byta om snabbt och dra iväg på fotboll.. Oj oj oj vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! Helt mör i kroppen just nu.. Lite värk i magen men antar att den är sjukt otränad efter graviditeten.. Sen var det hem och ta över lillfisen. Duscha och fixa ordning mat och byta om på honom och sen trodde jag att han skulle somna fort men nej inte ville han de..=) Han somnade nyss och jag ska passa på att sova jag med då jag som sagt är helt slut! Så bättre uppdatering sker imorgon med mer bilder=)

Och just jag, imorgon ska vi väga lillfisen igen.. Haha denna gång tror jag att det har gått väldigt mycke uppåt men vi får se=)

Nej natti natt..

Hej så länge!

Gammal bild=)

Heja Sverige!!!!

Nu är vi hemma från Siggefora.. Jag har ont i magen av allt skratt idag hahah!
När vi kom till Siggefora och jag tog fram kameran upptäckte vi att det var nästan slut på batteri så det vart väldigt få bilder=( Men jag hann ta bilder på Robin och Magnus när dem premiär badade=)
Men det är dåliga bilder då jag tog på håll..







Faster Sabina vart oväntat kvar.. Haha det var roligt!



Haha kan ni tänka er dessa två ihop..



VS



Hahaha det var längesen jag hade såå roligt som jag haft de dessa två dagar;P

Sabinas Emil tittade förbi med motorcykeln..Robin var nog lite avundsjuk=)






Haha såå jävla het hjälm;P





Sen fick han lov att ta av sig hjälmen så vi kunde få en snygg bild=)



Det var svårt att få till en bild där båda såg bra ut innan kameran dog;P
Men här ser ni iallafall vem Vincent är lik<3


Jag tycker dem är så lika=)

Vi spelade lite spel, hängde med Vincent och snackade lite skit.
Sen somnade Vincent och då gick vi över till grannen. Jag höll ut till halv tolv sen gick jag och Vincent och la oss vi våran lilla stuga vi hade hyrt för natten=) Jag var upp vid klockan tre och sprang ut och pissa då var festen fortfarande i full gång=) Robin ramla in till sängen vid halv fem och Vincent vaknade för mat vid halv sex. Då var jag såå trött att tårarna rann när jag gäspade.. Men efter 45 minuter så somnade vi iallafall om och sov till halv nio=) Jag väntade till klockan tio innan jag gick över till dem andra=) Haha jag var förvånad över att dem var vakna när jag kom.. Men sen så har vi bara flummat hela dagen...Haha jag kommer nog ha träningsvärk i magen imorgon..

Imorgon blir det Sala och fira bror.. Grattis i förskott!!=)  http://diggie.blogg.se/
Och på kvällen blir det fotboll..Jag ska vara med och stå i mål=) Åhh vad jag har längtat.. Jag kommer vara sjukt nervös men det kommer nog gå bra..

Nej nu ska jag försöka orka titta klart på hockeyn men sängen lockar ganska ordentligt..

Hej så länge!

Åhh=)

Jag blir så glad när jag loggar in på bloggen och ser att jag har fått kommentarer med tips och råd=) Det är skönt att veta att jag inte är ensam..=) Tack för tipsen! Jag tror nog att vi får till det snart. Och Sara vi har köpt med oss den färdiga några gånger och de är väldigt praktiskt och enkelt.. Synd bara att den är så dyr! Och Emelie, de är skönt att höra att jag inte är ensam=)

Efter att ha busat, snackat, kräkts, bytt blöja och gosat så vart lillfisen trött och sover nu. Han har nu sovit i ca en timme och jag fastnade i soffan i stället för att göra allt det där andra jag borde göra.. Haha så kan de gå! Men allt de där andra är ju kvar senare också så jag får göra de då istället.. Storfisen som ligger och snarkar just nu ska upp om en halvtimme.. Vi får se hur lätt/svår han är att få upp idag=) Jag vet inte riktigt mer vad som händer idag.. Vi kanske hakar på Robin och Jansson ut senare.. Jansson vill hitta en fåtölj =) Och sen så blir det att göra allt de där andra som jag inte gör just nu;P

Min stackars lilla tå har kliat och kliat idag men det är ju ett bra tecken på att den läker så det är bara att bita ihop=)
Imorgon åker vi ut till Siggefora och blir kvar över natten så det kanske blir dåligt med uppdatering i helgen men det blir nog en massa nya bilder=) Så jag uppdaterar på söndag eller måndag med en massa bilder.. Jag kanske uppdaterar mer ikväll redan om det har hänt nå skoj under dagen=)



Bjuder på den!;P

Hej så länge!

Tokig..

Det här med matningen kan man ju bli tokig på.. Jag har i stort sett slutat amma då han inte verkar få i sig speciellt mycket och det blir struligt då jag inte vet hur mycket ersättning jag ska göra efter.. Så jag tänkte kanske bara amma morgon och kväll men verkar behöva ge tillägg efter det också så nu funderar jag på att bara ge ersättning. För det blir så hattigt tycker jag. Så nu bara för att få någon slags koll på läget så från och med idag jag skrivit upp ca tid och hur mycket han äter. Kanske världens mest onödiga grej att göra men det känns som att jag får mer koll då iallafall..=) Igår beställde jag en ny flaska plus en burk för ersättningen när man är borta. Och idag köpte jag en till flaska och en till burk och en termos.. Jag hade bara två små flaskor hemma och det var drygt att hålla på med om han vill ha mycket mat. Kanske man kan komma in i några rutiner runt maten snart!
Ja som sagt så funderar jag på att bara ge ersättning men man kanske kan låta honom snutta ändå ibland?! Mest för att typ varva ner på kvällen vid läggdags..? Ahh jag vet inte.. Ni kanske förstår hur snurrig jag=)

På tal om något helt annat så är jag sjukt sugen på att vara med på fotbollen på måndag som målis=) Det skulle vara sjukt skoj! Jag hoppas det går men de borde inte vara några problem. Robin får ta hand om lillfisen=)
Jaja vi får se! Det har inte blivit nå fotograferande idag så ni får nöja er med några gamla bilder=)










Hej så länge!

Hej hopp gummi snopp...

Hahaha!

Igår kväll så råkade jag beställa lite saker=) Lite till Vincent och en present till Markus=) Hoppas presenten hinner komma i tid=)

Idag klev vi upp vid nio. Skönt! Sen duschade jag och sen har Vince legat i gymmet och tränat lite.. Just nu sover han men tror att han vaknar när som helst.. Jag vet inte alls vad som händer annars idag..
Uppdaterar mera ikväll..

Hej så länge!


Bilder från igår..

Åhh jag är såå seg idag.. Jag tror bestämt att lillfisen var för snäll mot sin lilla mamma imorse och lät henne sova för länge.. Halv tio sov vi till.. Jag var upp en snabbis vid nio och kollade på honom men han sov så lugnt då gick jag och la mig igen=) Jag funderade på att kliva upp tidigare men det kändes konstigt att kliva upp utan lillfisen så jag passade på att sova lite till=) Så i slutändan kanske jag får skylla mig själv! Haha! Han var nog helt slut efter vår ute dag igår.. Han hade ingen ro igår kväll och somnade runt elva.. Han vara såå varm stackarn! Han fick sova i bara blöja och det var nog ganska skönt för han..

Idag luftar jag min stackars lilla tå.. Den har vart ganska smärtfri tills nu när jag luftar den. Men jag ser att huden blev lite stramare nu när det börjar torka ihop lite.. Usch va snuskigt de lät..=)Och visst är jag lite öm när jag slår i tån men inte alls på samma sätt som förut. Då ilade det i hela tån i säkert fem minuter efter och det gjorde så sjukt ont.. Så det är på väg att bli bättre iallafall.. Jag lägger in en bild på den i slutet av inlägget så den som är känslig kan hoppa över och titta..=) Då jag har fått gå i mina nya sandaler på grund av tån så har jag nu tre blåsor på tre tår.. Så det blir nog en hemma dag då de inte är så skönt att gå just nu.. Och så har jag ju min stortå på de=) Jävla fötter!!


Men här kommer lite bilder från igår..


Haha det var en liten sötnos som tyckte det var skoj med parasollet<3





Mamma solar lite..



Massa bilder på lillfisen och något på faster;P









Faster Sabina ville inte ha solen i ögonen;P Så hon lånade Vince parasoll=)


Sen gick vi hem och satt ute på baksidan där det var skugga..

Ser ni ögonen?



Tittut!!=)



Skönt att vara ute..



Mamman har fått lite fräknar.. Och jag var betydligt rödare än vad det ser ut som på bilden..



Vilken stor näsa jag har.. Haha!

Idag har vi tagit det lugnt hela dagen.. Vi har hållt oss inne trots de fina vädret.. Men det är ju såå varmt för lillfisen.. Jag har ändå haft fullt upp.. Jag började med detta inlägg i förmiddags och nu är klockan halv tio och jag är fortfarande inte klar;P
Nu kommer bilderna på min tå så varning för känsliga tittare =)





Nej nu ska jag slappa i soffan...

Hej så länge!

Det vart bättre..

Dagen blev betydligt bättre än vad jag trodde den skulle bli=) Faster Sabina var ledig så vi hängde under dagen.. Haha tur att vi har samma humor.. Vi har solat i flera timmar och vi båda ser nog ut som tomater idag..
Imorgon ska jag uppdatera mera med bilder och allt för just nu ligger lillfisen brevid mig hur pigg som helst och vill inte sova. Mamman själv skulle nog efter all sol kunna somna sittandes så jag hoppas han somnar snart=)

Hej så länge!

Tråkigt!!

Jag har tråkigt... Jag vet inte alls vad vi ska hitta på idag.. Några förslag?? Jag borde tvätta men hur kul är det liksom..Och alla jobbar eller går i skolan.. Blää!! Nu sover lillfisen också! Och jag är hungrig! hmm!

Viktuppgång!

Han har gått upp i vikt=) Härligt lillfisen.. Nu fortsätter vi ett tag till så blir det nog bra. Han väger nu 5245 gram.
Han börjar få en ordentlig dubbelhaka=)

På förmiddagen så hängde vi hemma och bara mös och tog det lugnt.. Sen bar det iväg till bvc för vägning och sen vidare till öppna fsk.. Det kändes mycket bättre i denna grupp med lite mer jämnåriga barn.. Haha lilla söta Tilde=) Snackade såå mycket med Vincent men fick inte mycke till svar! Haha! Dem försökte hålla handen också. Hade tyvärr ingen kamera med mig men det kommer fler tillfällen=) En till liten fot har vi nu.. En av varje=) Sen efter öppna fsk så han jag bara hem och vända innan vi drog vidare till siggefora och hängde lite med mamma och Magnus. Sen skyndade Robin hem till hockeyn och jag kollade fotboll idag igen..  Tyvärr vart det förust med 6-1 idag men bättre lycka nästa gång tjejer.. Åhh jag är såå sugen på att börja spela igen.. Jaja snat så kanske=)

Lillfisen somnade i bilen runt halv åtta och har sovit sen dess och jag hoppas han sover hela natten utan problem men det visar sig väl=)

Här är lite bilder från Siggefora..

Mitt stora hjärta<3




Ställer man inte upp på ett bra kort så får man stå ut med dessa;P



Efter lite mat hänger vi hos mormor



Sen gick vi ut i solen istället=) Lilla Vince får ligga i skuggan bakom parasollet=)



Mamma solar lite..



Mormor busar



Det var skönt att ligga ute och busa..



Ligga lite på mage också=)



Jag avslutar med denna bild. Mormor tyckte han såg ut som toker från snövit<3 Haha!




Nej nu ska jag försöka sova lite..

Hej så länge!

vilken tid det tog...

Jag uppdaterade bloggen igår och försökte länge med att få ut inlägget men tydligen kom det inte ut.. Kollade nu imorse och fortfarande var det inte ute. Men prövade igen idag och det kom ut på en gång.. Mycket irriterande måste jag säga.. Jaja nu finns de där iallafall=) Busen ligger brevid mig just nu och sparkar för fullt på sin stackars lilla mamma=) Han vaknade på betydligt bättre humör idag iallafall. MYcket skönt! Åhh han la av värsta rökaren här nu.... BLÄÄÄ vad de luktar skunk!!! Haha skitunge..Och på tal om skit..Han bajsade lite grann på lördagskvällen men det va inte mycket..Annars har han inte bajsat på två veckor!! Det ska jag ta upp på bvc idag..
Jag tror det blir ett besök på öppna fsk idag och kolla lite fotboll ikväll annars vet jag inte.. Och bara för att jag snackade skit så sket lillfisen nu.. Haha han är bara för skön.. Nej nu ska jag byta blöja!

Hej så länge!

Eckerölinjen...

Igår åkte vi med Eckerölinjen..Härligaste vädret hade vi och det var sjukt mysigt!!
Vincent sov ca 2 timmar på hela dagen. Plus minus 15 minuter kanske=) Men han var väldigt glad hela dagen ändå!
Vi fick lida för det när vi kom hem istället då han var så övertrött! Han somnade brevid mig i sängen och jag hurrade, jag skrev till och med på fejjan att han äntligen hade somnat. Ha! Det skulle jag inte gjort.. För när jag flyttade över honom till sin säng så vaknade han igen så det var tillbaka till våran säng och försöka söva om.. Kvart över tolv så somnade han äntligen för natten.. Jag somnade strax efter.. Och idag har han vart lite trött och grinig till och från. Det märktes att de var en lång dag igår om man säger så=) Idag försöker vi få honom att somna innan klockan nio så det blir lite ordning=) Till och med bada var tråkigt idag och det var då första gången det inte var något skoj..

Här har ni lite bilder från igår=)

Så här låg lilla Vince när han vaknade igår..=)



Jag skulle duscha men kom på att jag har en lindad tå men det ordnade vi med en plastpåse och tejp



Medans jag duschade så hängde mina grabbar kvar i sängen<3



Efter en spännande bussresa med ölglada karlar så kom vi på båten



Galna faster Sabina<3



Han sov en liten stund på båten



Men sen ville han hänga hos farmor=)

Så fina så=) 

Härlig utsikt!



Tjejligan!





En trött kille som vägrade somna när vi kom hem



Idag har vi hängt hemma hela dagen.. Lillprinsen har vart lite trött och grinig emellanåt men även glad.. Haha han tog nog över mina humörsvängningar efter graviditeten =)
Morfar Adde och bonusmormor Susann var här och hälsade på=) Fick lite kläder i stl 74.. Känns långt dit=)
Morfar busade för fullt och lillprinsen skrattade<3 Tyvärr inga bilder då pappa/morfar inte fastnar på bild..

Sen kom Jansson och hängde lite.. Jansson och Robin drog iväg och handlade lite hamburgare och så grillade vi lite innan hockeyn.. Jag kollade en liten stund sen hamnade jag i sovrummet framför den tvn istället=)
Men grattis Sverige till vinsten=) Heja heja!

Katterna har sprungit in och ut hela dagen.. Så skönt att kunna ha öppet om man vill..
Ozzy tänkte ta med en död fågel in idag men det fick han inte för Robin.. Haha varför inte tänkte nog Ozzy=) Han hittade den död då den var stel och utan huvud och så duktig tror jag inte Ozzy är på att jaga än=)
Jag gick och kastade den i en papperskorg ute så han inte skulle komma in med den i natt eller så=)

Här har ni Ozzy då han inte riktigt har bestämt sig om han ska gå ut eller vara kvar inne=)



Nu sover lillfisen och Big Brother har börjat så jag ska kolla på det. Imorgon är det vägning igen och vi håller tummarna på att han har gått upp i vikt=)

Hej så länge!

Aj!Aj!Aj!

Nu är min tå fixad.. Ni skulle ha sett hur rolig den såg ut efter han sprutat in bedövning.. Alldelles knubbig och vit och den var helt bortdomnad..Mysko känsla måste jag säga! Robin tyckte det såg lite äckligt ut när han klippte bort halva nageln=) Läkaren testade för att se om bedövningen funkade och då klämde han tydligen rätt på där jag hade som ondast. Kände ingenting=) Efteråt så var det lugnt ända till vi kom till bilen.. Då började det svida av bara satan! Vi fick åka förbi ett apotek och Robin fick springa in och köpa tabletter åt mig. Det kom till och med några tårar i bilen.. Men sen när vi kom hem och jag la mig på soffan med foten i högläge så gick det över och nu känns det helt ok.. Men vi får se hur det känns i natt och hur det kommer gå imorgon..
Så här ser den ut just nu iallafall:



Jansson är här och kollar på hockey just nu.. Han fick lite mat också när han ändå var här=)
Just nu hänger Vincent och Jansson med varandra så mamma kan blogga lite och pappa kollar något med den nya tvn=)





Nu ska jag dricka en folköl och kolla på hockey med grabbarna=)

Hej så länge!

Äntligen är det fredag...=)

Idag smäller det! Idag ryker den där farbannade nageljäveln!! Ska bli sååå skönt! Ni anar inte..

Imorse vaknade Vincent halv sju.. Först trodde jag att jag skulle få lov att kliva upp då men han somnade om efter lite mat. Jag vaknade igen klockan åtta och då klev jag upp..Vincent fick hänga med mig i badrummet medans jag duschade och sen fick lillfisen bada också=) Ren och fin är han nu.. Han var så söt när han kommit upp ur badet. Han börjar få lite mer hår nu och det var så rufsigt och gulligt efter badet=) Haha jag försökte ta en bild på rufset men det ser inte lika bra ut på bild som i verkligheten=)





Sen när jag höll på plocka undan efter badet så kom den här galningen in..



Jag vet inte riktigt vad han har gjort ute men så här såg han ut:





Haha har ingen aning om vad han har gjort=) Men det var bara att göra rent honom också..

Sen efter maten somnade lilla Vince då passade jag på att äta lite frukost..

Nu kom faster Sabina och det är dags att väcka storskiten<3

Uppdaterar er mer om tån senare ikväll=)

Hej så länge!

Vinst!

Vi kom iväg och tittade på matchen och det vart vinst=) Bra spelat tjejer!! Vincent var vaken och glad hela tiden=) Han hängde med bra i matchen.. Det kommer bli mammas hejarklack sen! Man vart ju sjukt sugen på att spela.Kanske ska börja träna iallafall?
Annars har dagen vart väldigt lugn. Jag och Vince var till affären och sen bara vart hemma tills vi åkte till fotbollen. Vi har bara myst och snackat en massa. Även tränat lite i babygymmet. Legat lite på mage, han börjar bli ordentligt stark nu lillskiten=) På bara några dagar tycker jag att det har blivit skillnad.Och att han ska ta tag i leksakerna i gymmet nu=) Såå roligt att se. Haha och idag när han låg på mage så löft han upp benen så högt och la bak ena armen så han tippade åt sidan, nästan runt till rygg=) Haha han så så rolig ut när han låg på sidan. Helt stilla som att han inte fattade vad som hände. Jag har lite bilder på busen. Han ser ut som en liten säl=)



Haha störtdykning!=)

Imorgon blir det att åka till läkaren och fixa min tå..=) Ska bli såå skönt att få bli bra i tån nån gång..

Tant Emma är i Sala i helgen och hälsar på.. Hade tänkt åka dit och sova kvar en natt hos mamma för att umgås med Emma men då jag inte vet hur jag känner i tån så blir det lite bökigt..Men det kommer fler gånger<3

Istället blir det Eckerölinjen.. Jag kommer som sagt kanske ha ont i tån men åker vi Eckerölinjen kan någon annan ta vagnen och jag halta efter i min takt=) Men det ska bli skönt att komma iväg lite och åka båt är ju såå mysigt=)

Jag har spanat runt och läst lite om babysim. Det skulle vara roligt att pröva.Jag tror Vincent skulle tycka det var väldigt roligt=) Men vi får se.
Nej nu ska jag försöka sova lite..

Hej så länge!

Liten skit<3

Snart fredag!

Det var längesen jag längtade till en fredag så mycket som jag gör nu.. Och det sjuka är att jag inte ens ska göra något roligt utan jag ska fixa min tå.. Men gud va skönt det ska bli! Eller ja kanske inte på en gång men=)

Idag är en lite bättre dag.. Men tankarna snurrar fortfarande.. Tillägg efter amning går bra, han äter på som aldrig förr. Men bävar lite för när man ska iväg men som allt annat så ordnar det sig säkert..
Mitt korpenlag har sin första match idag.. Åhh jag vill också!! Funderar på att dra iväg och titta på dem idag.. Så man kommer ut något idag. Fast det är  ju inte fören ikväll.. Vi får se=)

Annars vet jag inte vad som händer idag.. Kanske åka och kolla på en ny vagn, men jag vet inte.
Uppdaterar senare!

Hej så länge!

Såå liten<3

Snurrigt!

Allt som har med matning just nu är väldigt snurrigt.. Jag har tappat all koll på alla signaler från Vincent känns det som.. Jag vet inte, kanske osäkerhet som spelar in. Han får tillägg efter amning men ibland har han somnat vid bröstet och då inte fått något sen efter någon timme är han hungrig igen tror jag iallafall.. Fan det känns som att han är hungrig hela tiden.. Ahh jag vet varken ut eller in nu men det kanske löser sig om ett par dagar när man får in rutin på ersättningen..Eller så får det kanske bli bara ersättning? Kanske lättast för både honom och mig? Jaja det löser sig väl. Har kännt mig lite nere idag.. Jag vet inte kanske beror på det gråa kalla vädret. Som sagt mycket som snurrar i mitt lilla huvud också som kanske bidrar. Är sjukt trött också, vet inte riktigt varför då jag får sova på nätterna.. Blää bara en tråkig dag helt enkelt!

Ska försöka sova nu så kanske jag är piggare imorgon=)

Hej så länge!

Dåligt samvete..

Det jag inte riktigt var beredd på när man blivit mamma är de ständiga dåliga samvetet jag har.
Jag tänker har han sovit för mycket, för lite, Är han tillräckligt mätt, har han legat på mage idag, Pratar jag tillräckligt mycke med honom, är han för mycket själv eller är han med mig för mycket.. Ja ni förstår ungefär vad jag menar=) Usch de är jobbigt ibland!

Idag än så länge har han legat en stund i babygymmet själv, jag har dammsugit och plockat lite. Vi har gosat och läst bok och sjungit lite. Han har sovit en timme och sover nu igen så idag är samvetet hyfsat iallafall=)
Skulle behöva plocka i och ur diskmaskinen men skiter i det just nu=)

Det har blivit många hemmadagar i soffan nu därför finns det inte så många nya bilder. Tyvärr! Men vi försöker ta kort på det mesta=) Det är något jag har dåligt samvete över också.. Att vi inte har kommit iväg och gjort en massa saker.. Men än så länge är han för liten för att det ska spela någon stor roll som tur är=) Hade ju tänkt gå på barnvagnsbio idag men det gick ingen. De går tydligen bara varannan onsdag så det får bli nästa vecka istället=) Någon som vill följa med då?
Inte har jag kommit iväg till mitt gamla jobb heller=/ Jaja vi får väl se när vi kommer dit..

Jag är så nyfiken på vilka som läser min blogg..=) Om det är några fler än bara familjen..
Kommentera och berätta vilka ni är och om ni har egna bloggar=) Och det kanske finns någon där ute som skulle kunna tänka sig hjälpa mig med en ny design till bloggen?? Skulle vara så roligt att ha en mer personlig stil på den=)

Nej nu ska jag passa på att njuta av min ensamhet innan lillskiten och storskiten vaknar;P Älskling jag älskar dig!!<3 =) Haha!

Uppdaterar mera senare ikväll!

Hej så länge!


Bvc..

I torsdags var vi på bvc för vägning och mätning och då vägde lilleman 5075 g och var 58,2 cm lång.. Det var en uppgång på bara 275 g på en månad. Lite lite men inget konstigt..
Idag var vi där igen för mätning och vägning och även vaccinering.
Han vägde idag 5030 g och var 59,1 cm lång..Lilleman har gått ner i vikt=( Det var ju inge bra! Vi pratade om hur vi skulle göra och antingen var det intensiv amning varannan timme i ett par dagar eller amma som vanligt men ge tillägg efter. Jag vart lite ledsen och tyckte allt kändes väldigt jobbigt en stund.. Jag kände att jag helst bara skulle vilja amma men var även nyfiken på hur han skulle ta flaskan med ersättning. Så efter bvc så köpte vi flaska och ersättning och jag prövade och han tyckte det var helt ok. Det gick fort att hälla i sig=)  Så efter mycket om och men så känns det nu ok att han får tillägg efter amning. Så nu fortsätter jag som vanligt men att han får lite extra efter bara..=) Och vaccineringen var det inga problem med.. Han vart ledsen i 20 sekunder sen var det bra=) Min lilla sötnöt är så duktig=)


På förmiddagen så hängde vi här hemma och bara mös i soffan=) Jag försökte få en bild där han skrattade men det är ju omöjligt när kameran är framme.. Tog jag bort den så kom skrattet, skulle jag ta kort försvann det igen=)
Haha här kommer en serie bilder på min jakt på ett skratt.. Haha!!



Nappen har börjat åka ur mer och mer nu för tiden.. Den funkar bra när man ska sova men annars är det numer handen som ska vara i munnen hela tiden.. Det funkar ju bra om det inte vore så att man blir väldigt röd och torr på en gång. Men det är svårt att få bort den lilla handen=)



Haha här började han tröttna på kameran=)

Katterna har mest hållt sig inne idag. Det har nog vart för kallt ute tror jag=)

Elvis vill bli kliad på magen


Sen innan läggdags låg Vincent lite i gymmet och då upptäckte vi att han hade greppat ringen=) Så duktigt han är våran lilla lillskit<3



Ett ordentligt grepp



Och så var det ju den där handen=)

Den måste smaka ganska gott=)

Nej nu är det natti natt för mig!

Hej så länge!

Träning..=)

Idag på morgonen har lilla sötnöten Vincent tränat sin lilla nacke=)

Spännande på tv=)





Men efter en stund var det inte roligt längre=)

Ta mig härifrån!!=)

Sen somnade han en stund och nu vaken igen och gosar med mig=)

Tråkigt väder ute och katter som vill ligga inne i värmen..

Haha jag tror Vincent somnar om igen snart.. Det går fort här=)
Nej nu ska jag mysa med lilla Vince.. Berättar senare m hur det gick på bvc=)

Hej så länge!

Varning!

Hejhej!

Jag skäller lite på mig själv då det har vart väldigt dålig uppdatering men enegin har inte riktigt funnits där men nu hoppas jag på det bättre=) Jag tänkte uppdatera med lite bilder från valborg.

Först på morgonen hängde vi lite nere på stan.. Sjukt kallt! Brrr!!
Men karlarna värmer sig med lite öl..


Det var väldigt mycket folk nere på stan



Jag försöker värma mig i den lilla sol som tittar fram=)


Helst av allt skulle jag vilja krypa ner här

Det var så kallt att det vart vantar och extra filt på sen.. Såg så varmt och skönt ut=)

Vi var tvungna att värma oss lite också så vi gick till Flustret en snabbis.
Vincent hänger på krogen redan=)



Sen vart det hemåt..

Grabbarna försökte spela basket på grus.. Var nog inte lika roligt som dem tänkt sig.
Robin hängde lite i skeppet istället och Ozzy ska vara med på ett hörn=)

Älsklingen tycker det är skoj att leka=)

Jag och Vincent var med en stund ute med usch så kallt det var...



Fredde hade med sig hunden.. Haha nästan så att till och med Ozzy är större=)



Elvis var lite mer tillbakadragen och höll sig på balkongen..



Min lilla cooling;P





Sen vart det lite grillning.. Grabbarna festade vidare hos Jansson och jag höll mig hemma med lilla Vincent=)

Hela söndagen hängdes i soffan.. Mycket skön dag!

Idag äntligen har jag vart till läkaren......
140 kr för att han kollade på den i 10 minuter.. Helt otroligt! Men på fredag så blir det "operation" av tån.
Det blir att ta bort cirkus halva nageln och den lilla köttslamsa jag har sitter i vägen..

VARNING FÖR ÄCKLIGA BILDER!!!!


Så här ska min andra tå också se ut..




Men den ser ut så här:




Det är lite skillnad på dem



Men jag hoppas nu att de ska bli bra efter fredag.. Jag längtar till när dem ska skära i min tå och det är fan illa.. Men då förstår ni hur trött jag är på att ha det så här.. I 3 månader!! Usch nästa gång ska jag vara lika tjurig som sköterskan på en gång och proppsa på att få en tid.. Man lär sig av sina misstag..
Annars var vi till Sala och hälsade på mormor och Magnus.. Träffade även morbror Markus en sväng!

Det vart därför tyvärr inget besök på öppna fsk med Annica och Tilde men nästa måndag är vi med igen=)
Imorgon blir det bvc för vägning och vaccinering..Jag hoppas på lite mer uppgång på vikten men det har inte gått så många dagar sen sist.. Men lite upp kanske=) Och hoppas att han inte blir allt för ledsen av sprutorna..

Jag ska även försöka hinna med att hälsa på gamla jobbet.. Skulle ha gjort det förra veckan men de var något varenda dag som gjorde att det inte blev av.. Men jag vill verkligen ha en avgjutning av Vincents hand. Hans fot är ju såå söt=)



Kanske hinna med en barnvagnsbio på onsdag om det går någon.. Någon som vill följa med?

Nej nu ska jag försöka sova..

Hej så länge!

RSS 2.0