Tiden bara rinner iväg..

Dagarna bara rinner iväg och inte har man gjort nått speciellt heller..
Igår skickade jag iväg sambon och lillfjärt så jag kunde städa här hemma ifred=) Mycket lättare när man inte har en liten buse springer mellan bena eller som vill ta över dammsugaren=)
Medans jag städade här hemma kom jag och tänka på en sak. En person som nu mer inte existerar i mitt liv hade det väldigt svårt att förstå varför jag var tvungen att vara hemma och vabba med lillfjärt en gång när min sambo var magsjuk. (Robin börjar ju inte fören på måndagskvällarna och då är Vincent ledig.) Personen ifråga tyckte det var jätte konstigt att göra så och hon menade på hur ensamstående klarade sig när dem var sjuka. För om man är ensamstående kan ju inte nån annan vara hemma istället, ja ni fattar. Jag tyckte det var ett lustigt sätt att tänka då jag inte är ensamstående.

Och det jag ville komma fram till vara att enligt den här personen så borde jag då inte heller ha haft möjligheten att städa ifred här hemma och göra det ordentligt. Jag vet inte om det är så men tankesättet borde ju vara samma här=) Jobbigt om man ska behöva tänka som ensamstående hela tiden när man inte är det. All cred till dem som är ensamstående som gör ett grymt jobb men det är väl så att man anpassar sig väl efter omständigheterna eller?
Jaja det finns ju en anledning till att just denna person inte längre finns i mitt liv.
 
Idag busade vi lite med Elin och Melwin och sen har vi bara busat en massa hemma.
Lillfjärt har blivit såå gosig och kramig<3
 
Annars då?
 
Jo jag skickade iväg en ansökan idag som timvikare som personligassistent till en tjej och max 30 minuter senare så ringer dem. Ha, snabba puckar! Så imorgon ska jag ner på stan och prata med dem klockan 11. Ahh nervös!

 Och så har vi börjat med 5 minuters metoden här hemma.
Lillfjärt brukade somna till vällingen men inte nu på senaste. Han somnade inte själv i sin säng och ligga brevid i våran säng gick inte heller då han bara skulle busa. Så han somnade på mig medans jag vaggade och sjöng och det funkar inte i längden så vi var tvugna att göra något. Igår tog det två timmar med en hel del skrik och idag tog det tjugo minuter utan skrik!! Det ni! Hoppas det fortsätter så..
 
Nej nu ska jag kolla på film..
 
Hej så länge!
 

Oj oj oj vad längesen!

Hej mina kära vänner!
 
Det var sjukt längesen jag var här inne.
 
Ja ni, vad har hänt sen sist?
En hel del skulle man lugnt kunna säga..
Livet tar ibland oväntade vändningar och jag hoppas att denna vändning är till det bättre.
Jag har sagt upp mig från jobbet. Mitt första riktiga jobb och jag säger upp mig.
Hur kan jag göra det undrar ni nu. Ja, jag tänkte på mitt eget bästa helt enkelt och vad som var rätt för mig. Men kommer sakna dem jag jobbade med nå så grymt för där var det inga problem.
Beslutet var inte så lätt då alla våra framtidsplaner vändes totalt upp och ner. Sommaren blir nu lite fattigare än vad den kunde ha blivit men jag får hänga med min bästa familj lite längre än planerat så jag ska inte klaga.
Hösten är lite oklar än så länge. Det blir eventuellt plugg om jag kommer in. Besked väntar imorgon! Usch nervös!
Annars blir det till att jobba så mycket som möjligt där jag får så man får in lite pengar=)
Som sagt framtiden är väldigt oviss just nu men det brukar lösa sig på ett bra sätt iallafall=)
 
Jag har saknat bloggen lite på senaste och nu har jag ju tid och ork att hålla på med den igen!
 
Så jag hoppas att ni är glada över att jag är tillbaka och att ni vill följa våra äventyr här på bloggen!
Ska försöka få in en massa bilder igen så det blir lite roligare att läsa..
 
Nej nu ska jag snart krypa ner i sängen!
 
Hej så länge!

RSS 2.0