Tiden bara rinner iväg..

Dagarna bara rinner iväg och inte har man gjort nått speciellt heller..
Igår skickade jag iväg sambon och lillfjärt så jag kunde städa här hemma ifred=) Mycket lättare när man inte har en liten buse springer mellan bena eller som vill ta över dammsugaren=)
Medans jag städade här hemma kom jag och tänka på en sak. En person som nu mer inte existerar i mitt liv hade det väldigt svårt att förstå varför jag var tvungen att vara hemma och vabba med lillfjärt en gång när min sambo var magsjuk. (Robin börjar ju inte fören på måndagskvällarna och då är Vincent ledig.) Personen ifråga tyckte det var jätte konstigt att göra så och hon menade på hur ensamstående klarade sig när dem var sjuka. För om man är ensamstående kan ju inte nån annan vara hemma istället, ja ni fattar. Jag tyckte det var ett lustigt sätt att tänka då jag inte är ensamstående.

Och det jag ville komma fram till vara att enligt den här personen så borde jag då inte heller ha haft möjligheten att städa ifred här hemma och göra det ordentligt. Jag vet inte om det är så men tankesättet borde ju vara samma här=) Jobbigt om man ska behöva tänka som ensamstående hela tiden när man inte är det. All cred till dem som är ensamstående som gör ett grymt jobb men det är väl så att man anpassar sig väl efter omständigheterna eller?
Jaja det finns ju en anledning till att just denna person inte längre finns i mitt liv.
 
Idag busade vi lite med Elin och Melwin och sen har vi bara busat en massa hemma.
Lillfjärt har blivit såå gosig och kramig<3
 
Annars då?
 
Jo jag skickade iväg en ansökan idag som timvikare som personligassistent till en tjej och max 30 minuter senare så ringer dem. Ha, snabba puckar! Så imorgon ska jag ner på stan och prata med dem klockan 11. Ahh nervös!

 Och så har vi börjat med 5 minuters metoden här hemma.
Lillfjärt brukade somna till vällingen men inte nu på senaste. Han somnade inte själv i sin säng och ligga brevid i våran säng gick inte heller då han bara skulle busa. Så han somnade på mig medans jag vaggade och sjöng och det funkar inte i längden så vi var tvugna att göra något. Igår tog det två timmar med en hel del skrik och idag tog det tjugo minuter utan skrik!! Det ni! Hoppas det fortsätter så..
 
Nej nu ska jag kolla på film..
 
Hej så länge!
 

Kommentarer
Postat av: Cissi

Fin blogg!
Kika gärna in hos oss och tävla gärna!
Lycka till!

2012-10-12 @ 10:27:20
URL: http://www.kidzshopping.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0