Haha!

Såg nu när jag läste inlägget att det var ganska mycket lika inlägget innan men men så kan det gå när man är trött=) På söndag kanske jag kommer med en roligare uppdatering,,

Hej igen!=)

Hej fredag!

Äntligen är det fredag! Fan vilken vecka.. Har knappt sett lillfjärt känns det som=( Knappt Robin heller för den delen.. Och imorgon så ska lillprinsen hänga med farmor och sova kvar där till söndag. Hur ska jag klara mig utan honom??=( Nej då för honom kommer det bara vara skoj men för mig lite tufft då jag som sagt knappt sett honom i veckan.. Nästa vecka är en lite bättre vecka som tur är så då hinner jag busa och gosa mycket med lillprinsen<3

Imorgon ska jag och Robin åka till Sala och gå ut och dricka lite öl. Det ska bli trevligt!

Nej nu ska jag borsta tänderna och hoppa i säng så jag orkar vakna när lillfjärten vill upp i morgonbitti=)

Hej så länge!

Hej hopp!


Hej!

Det var längesen!

Fullrulle är det här.. Det känns som att man inte gör något annat än att jobba och sova nu för tiden.

Jag vill ha den lönen jag har nu men bara jobba 75%.. Det skulle vara härligt!

Vincent är såååå stor nu! Lillfjärt har börjat förskolan..=) Min lilla prins<3
Än så länge är han frisk men vi får se hur länge han får vara de med dessa förkylningstider.

Annars då? Jo jag är snart klar med min tatuering. Eller ja för denna gång iallafall=) Sen blir det att spara pengar så jag kan fortsätta=)

Ihelgen ska Vincent hänga med farmor och vi ska till Sala och dricka öl.. Ska bli skoj men kommer sakna min lilla prins för jag har knappt sett honom under veckan=( Det känns i mitt stora mammahjärta..

Och på tal om något helt annat=)
Jag MÅSTE gå ner i vikt.. Jag hittar ju fan inga kläder som passar. Allt sitter skit eller så får jag fan inte på mig de=/ Och det suger pung! Jag skulle behöva någon som piskade igång mig. Någon som kan peppa mig ordentligt. Just nu vet jag inte vart jag ska hitta orken och tiden. Jag vill börja gymma men jag vet inte när jag ska ta mig iväg. Jag har redan så lite tid med Vincent när jag kommer hem och man är ju helt slut när han har somnat. Men om man ska bli av med alla dem där dryga kilona så är det väl då man får pallra sig iväg..
Elin, om du läser här så är jag väldigt sugen på att börja där du är.. Hyfsat pris och bra öppet=)

Och Sara, jag ska försöka blogga lite fast jag jobbar jämt=)

Nej nu ska jag slappa lite till i soffan innan det är dags för sängen..

Hej så länge!

RSS 2.0